Πέμπτη, Οκτωβρίου 15

Το “κράτος” των φιλότουρκων Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα του. Στα αναλώσιμα και ο Ερντογάν.

Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ

Γεμίσαμε με πολεμοχαρείς παπαγάλους και με όρνια που επωφελούνται ενός απατεώνα Πρωθυπουργού που θέλει να μασήσει το ΕΣΠΑ οικογενειακώς.

Η διαδοχική προκήρυξη των NAVTEX σε αυτή τη μορφή απο τη Τουρκία δείχνει συμφωνία Μητσοτάκη με τον Ερντογάν στον 28ο μεσημβρινό, κάτι που πάλι πρώτος είχα γράψει.

Kαθρέφτη-καθρεφτάκι μου τί είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις πως ο Μητσοτάκης με δουλεύει και ακόμη και τώρα κάνει συζητήσεις με τη Τουρκία ενώ σε μάς λέει το αντίθετο;

ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Οι επιλογές Ντόκου και Διαμαντοπούλου είναι επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του απατεώνα Μητσοτάκη. Υπήρχαν εκατοντάδες καλύτεροι. Ο χρόνος του έχει λήξει.

Με τις παρεμβάσεις του υπέρ της Ελλάδας ο ανθέλληνας Donald Trump σκόπιμα ψάχνει την ψήφο των Ελληνοαμερικανών, γιατί των Τουρκοαμερικανών και των Καταριανών τις έχει σίγουρες απο τον συνεταίρο του.

ΣΚΗΝΙΚΟ “ΠΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ” ΑΠΟ ΤΗΛΕ-ΡΑΔΙΟ-ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ

Το σκηνικό με τους πολεμοχαρείς παπαγάλους που βγαίνουν στα κανάλια δείχνει το μέγεθος της διαπλοκής και την οργανωμένη διαβολή της κοινωνίας που γίνεται.

Εχετε σκεφτεί γιατί παίζουν όλα τα κανάλια 3-4 ίδιους παπαγάλους κάθε μέρα όλη την εβδομάδα με θέμα τη Τουρκία; Γιατί είναι όλοι στο κόλπο, μέσα στη μαφία, με αντάλλαγμα μελλοντικά μια θεσούλα στη βουλή για μια επιπλέον σύνταξη, άντε και κανένα δάνειο της τάξης του 1 εκ. ευρώ σαν τον Αδωνη και τον Μηταράκη. Τους βγάζουν 6 μήνες στα κανάλια και μετά τσούπ τους άχρηστους στη Βουλή.

Απαξ και η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει ΑΟΖ με Κύπρο, η Τουρκία δεν έχει κάνει καμμία απολύτως παράβαση πλην ό,τι αφορά τη συμφωνία με την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ και τη γελοιοποίηση Μητσοτάκη στα συμπεράσματα στο Συμβούλιο της ΕΕ.

Ο Μητσοτάκης είναι της εποχής που οι ναζί έδιναν λάδι σε δοσίλογους της κατοχής. Ο,τι κάνει φαίνεται πάντως. Λίγα τα ψωμιά του. Δέστε στο video τα καραγκιοζηλίκια του. Ακόμη εδώ είναι;

 

του Zcode-Gr


https://zcode-gr.blogspot.com/2020/10/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .