Τρίτη, Οκτωβρίου 27

Αποκάλυψη-«βόμβα» από Αρμένιο δημοσιογράφο – Χιλιάδες Σύροι τζιχαντιστές έτοιμοι να πολεμήσουν για την Τουρκία κατά της Ελλάδας

isis

Μετά την προειδοποίηση του προέδρου της Αιγύπτου Αμπτελ Φατάχ αλ-Σίσι προς Αναστασιάδη – Μητσοτάκη, έρχονται και από αρμενικής πλευράς προειδοποιήσεις για τουρκοκινούμενους Σύρους μισθοφόρους που πιθανόν να δράσουν στην Ελλάδα.

Οι αρμενικές προειδοποιήσεις προς την Ελλάδα προέρχονται από τον δημοσιογράφο Abraham Kasparian. Ο Kasparian, που είναι Αρμένιος γεννηθείς στη Συρία, αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη

στο «ArmNews» (21/10/2020) πως μεταξύ σύρων παραστρατιωτικών στην Ιντλίμπ συζητείται ότι «ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι «πολύ πιθανός» και πως υπάρχουν χιλιάδες σύροι μισθοφόροι έτοιμοι να αναπτυχθούν στα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα». Οι πληροφορίες προέρχονται από συζητήσεις που έχουν διαρρεύσει.

Ο Kasparian, είπε πως υπάρχουν χιλιάδες Σύροι μαχητές στην Τουρκία και η Άγκυρα σχεδιάζει να τους «κάψει» σε άλλη περιοχή αφού το Αζερμπαϊτζάν δεν αρκεί για να τους ξεφορτωθεί όλους.

Οι Σύροι και οι Τουρκομάνοι μισθοφόροι πολεμούν κατά των Αρμενίων του Αρτσάχ από την αρχή των εχθροπραξιών.

Αυτοί οι μαχητές μετατρέπονται σε εγχώριο πρόβλημα για την Τουρκία και είναι ένας από τους λόγους που ο τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdoğan θέλει να τους διασκορπίσει ως μετακινούμενη μαχητική δύναμη που εξυπηρετεί τα συμφέροντά του σε Λιβύη και Αζερμπαϊτζάν.

Οι πληροφορίες του Kasparian αναφέρουν πως οι μισθοφόροι θα αναπτυχθούν στα ελλαδοτουρκικά σύνορα στη Θράκη.

Ο αρμένιος δημοσιογράφος είπε πως οι πληροφορίες του «είναι ένα μεγάλο δώρο για τους φίλους μας τους Έλληνες και τις υπηρεσίες πληροφοριών τους. Είμαι σίγουρος ότι οι έλληνες φίλοι μας και οι υπηρεσίες πληροφοριών τους έχουν ήδη αυτές τις πληροφορίες, αλλά αν δεν τις έχουν – τότε ορίστε».

armenian-journalist

Ο αρμένιος δημοσιογράφος Abraham Kasparian

https://www.makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .