Σάββατο, Οκτωβρίου 10

Η άγνωστη ιστορία της Μπριζίτ Μακρόν και ο αυστηρός πρώην σύζυγος που τον άφησε για τον έφηβο Μακρόν

8c8a936a267e1c94ccb706bd2a1685c8_L

Ποιος ήταν ο τραπεζίτης σύζυγος της “επαναστάτριας” Μπριζίτ Μακρόν, που έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν η σύζυγός του ερωτεύτηκε έναν έφηβο.

Ο πρώτος σύζυγος της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, τον οποίο εγκατέλειψε όταν ερωτεύτηκε τον μελλοντικό πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν όταν εκείνος ήταν στην εφηβεία του,

πέθανε σε ηλικία 69 ετών.

Ο άντρας του οποίου ο γάμος έληξε άδοξα όταν ο νυν Γάλλος Πρόεδρος ερωτεύτηκε τη σύζυγό του, πέθανε πριν από εννέα μήνες – χωρίς να έχει γίνει καμία ανακοίνωση μέχρι χθες.

Ο Αντρέ Λουί Οζιέρ, ο 69χρονος συνταξιούχος τραπεζίτης, πέθανε υπό το “αυστηρότερο απόρρητο” τον περασμένο Δεκέμβριο, και την ανακοίνωση έκανε η δικηγόρος κόρη του με την Μακρόν, η Τιφέν Οζιέρ. Η 36χρονη δήλωσε στο Paris Match:

“Ο πατέρας μου πέθανε, τον έθαψα στις 24 Δεκεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα.

Τον λάτρευα, ήταν ένας αιρετικός που εκτιμούσε την ανωνυμία του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Κι αυτό έπρεπε να το σεβαστώ”.

Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, η Τιφέν άφησε αιχμές για τις σχέσεις των άλλων μελών της οικογένειάς της με τον πατέρα τους, ενώ η μητέρα της προφανώς ήταν αμέτοχη σε αυτό.

Μπριζίτ Μακρόν: Ο αυστηρός πρώην σύζυγος που εγκατέλειψε για τον έφηβο Μακρόν
Ο γάμος σε πολύ νεαρή ηλικία

Ο 23χρονος τότε Αντρέ Λουί Οζιέρ παντρεύτηκε την μόλις 21 ετών Μπριζίτ Τρονιέ (όπως ήταν το πατρικό της) το 1974 και απέκτησαν τρία παιδιά: τον πρωτότοκο γιο Σεμπαστιέν που είναι σήμερα 45 ετών και είναι μηχανικός, τη Λοράνς 43 ετών που είναι καρδιολόγος και την Τιφέν 36 ετών που είναι δικηγόρος.

Brigitte Macron

Η οικογένεια πέρασε πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί, ωστόσο πέρασε μια μεγάλη κρίση στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο νεαρός τότε Εμμανουήλ Μακρόν ξεκίνησε μια σχέση με τη Μπριζίτ, που ήταν 25 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν.

Συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Μπριζίτ όταν παρακολούθησε μαθήματα γαλλικών και λατινικών στο La Providence, ένα ιδιωτικό σχολείο στο Amiens, στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας.

Ο Μακρόν, ο οποίος ήταν πολύ καλός μαθητής, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την παθιασμένη καθηγήτρια λογοτεχνίας.

Οι δύο τους ήρθαν πιο κοντά όταν ο Μακρόν, στα 16 του, εντάχθηκε στη δραματική σχολή του σχολείου – που είχε ως υπεύθυνη τη Μπριζίτ.

brigitte_macron
Ένας καλός και ηθικός άνθρωπος

Ο τραπεζίτης πρώην σύζυγός της, περιγράφεται ως “ένας καλός άνθρωπος με ισχυρή ηθική πυξίδα” από ορισμένους οικογενειακούς φίλους και ως “υπερβολικά αυστηρός” από άλλους.

Ως παιδί και έφηβος, η Μπριζίν ήταν επαναστάτρια και αυτό επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της.

Άλλωστε, η ίδια έκανε την επανάστασή της όταν άφησε την οικογένειά της γιατί ερωτεύτηκε έναν έφηβο. Κάτι που ο πρώην σύζυγός της δεν ξεπέρασε ποτέ.

Brigitte Macron
Το σοκ και η απομόνωση μετά το διαζύγιο

Όταν ο Μακρόν ενηλικιώθηκε, η σχέση του με τη Μπριζίτ Μακρόν προχώρησε και αφού πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της μετακόμισε στο Παρίσι. Το διαζύγιό της με τον Οζιέρ βγήκε το 2006 και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκε με τον Μακρόν.

brigitte_macron

Μετά τον γάμο της με τον Εμανουέλ Μακρόν, το 2007, ο πρώην σύζυγός της απομονώθηκε και απέφευγε οποιαδήποτε δημοσιότητα, ενώ δεν μίλησε ποτέ για τον χωρισμό τους. Προφανώς ήταν κάτι που δεν ξεπέρασε ποτέ.

brigitte_macron
“Ήμουν αβοήθητη και τρομοκρατημένη όταν έγινα μητέρα στα 21”

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μακρόν μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν έγινε μητέρα σε πολύ νεαρή ηλικία.

Μεταξύ άλλων, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, που προτιμά να την αποκαλούν ως σύζυγο του προέδρου, είπε ότι ένιωσε “αβοήθητη” όταν έφυγε από το μαιευτήριο μαζί με το μωρό της.

“Στα 21 μου, αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, στεκόμουν μπροστά από το νοσοκομείο περιμένοντας τον πατέρα του να μας πάει σπίτι και ήθελα να κάνω μια στροφή και να τρέξω να κρυφτώ στο μαιευτήριο”.

Brigitte_Macron

Ακόμα, η πρώτη κυρία της Γαλλίας εξήγησε ότι οι πρώτες εβδομάδες με το μωρό ήταν δραματικές. Αφού το μωρό δεν σταμάτησε να ουρλιάζει επί τρεις εβδομάδες “μέρα και νύχτα”, η Μακρόν φοβήθηκε για την υγεία του.

Ακόμα πρόσθεσε ότι ακόμα και σήμερα, δεν μιλάει κανείς για το πόσο μόνη και ανίσχυρη μπορεί να νιώσει μια μητέρα σε νεαρή ηλικία.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .