Σάββατο, Οκτωβρίου 3

Πρόστιμο “μαμούθ” σε ελληνικό e-shop: Πληρωνόταν και δεν έστελνε ποτέ τα προϊόντα

1

Το υπουργείο Ανάπτυξης και η Γενική Γραμματεία ανακοίνωσαν την επιβολή προστίμου 250.000 ευρώ, μετά από δεκάδες καταγγελίες που είχαν υποβληθεί, σύμφωνα με τις οποίες το συγκεκριμένο e-shop παρακράτησε τα χρήματα των παραγγελιών χωρίς ποτέ να στείλει τα προϊόντα που υποτίθεται πωλούσε.

Στον εισαγγελέα στέλνει το φάκελο του e-shop GF ELECTRONICS η ΓΓ Εμπορίου και

Προστασίας του Καταναλωτή για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης εξαπάτησης καταναλωτών και πολιτών.

Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και αφορούν το διάστημα 1η Μαϊου ως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 η εταιρεία είχε κύκλο εργασιών 2,2 εκατ. ευρώ με κόστος πωλήσεων 2,52 εκατ. ευρώ.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%b8-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-e-shop-%ce%a0%ce%bb%ce%b7%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .