Σάββατο, Οκτωβρίου 17

H εμφάνιση της Cher στη σκηνή των βραβείων Billboard -Απέδειξε γιατί παραμένει θρύλος

Η Cher
Η Cher παρέδωσε το Icon Award στον Garth Brooks/Φωτογραφία: ΑP images

H Cher εμφανίστηκε στη σκηνή των μουσικών βραβείων Billboard για να παραδώσει το Icon Award στον τραγουδιστή της κάντρι μουσικής Garth Brooks.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε παραλάβει το ίδιο βραβείο το 2017 κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση πάνω στη σκηνή, φορώντας ένα διάφανο κορμάκι φόρμα κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τότε την είχε προλογίσει η Gwen Stefani, χαρακτηρίζοντάς την πρότυπο και λέγοντας πως δίδαξε στις γυναίκες «πώς να είναι δυνατές».

Η εκρηκτική καλλιτέχνις με την ιδιαίτερη φωνή, το ξεχωριστό παρουσιαστικό και την ακόμη πιο μοναδική σκηνική εμφάνιση είχε δηλώσει τότε παραλαμβάνοντας το βραβείο της: «Ήθελα να το κάνω αυτό από τότε που ήμουν 5 ετών και το κάνω εδώ και 53 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την μαμά μου. Επειδή μου είπε δεν θα γίνεις η εξυπνότερη, ομορφότερη, πιο ταλαντούχα αλλά θα είσαι ξεχωριστή».

Αυτή τη φορά, η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη ευκολία βλέμματα και εντυπώσεις στη χθεσινή εμφάνισή της στα Billboard Music Awards στο Λος Αντζελες. Φορώντας μια μαύρη μίνι φούστα σε συνδυασμό με ένα σακάκι με ασημένιες λεπτομέρειες και διχτυωτό καλσόν ήταν όπως πάντα εκθαμβωτική.

Δες τη φωτογραφία:

Getty Ideal images

H Cher είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει να νικήσει τον χρόνο. Στα 74 της, διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, η οποία είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής και σωστής διατροφής.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons που έχουν υπάρξει για τις πάντα εκκεντρικές εμφανίσεις της, τις στυλιστικές επιλογές της και το ιδιότυπο στυλ της. Οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ως σόλο καλλιτέχνης, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για τις υποκριτικές της ικανότητες και η καριέρα της μετράει πάνω από έξι δεκαετίες, με αποτέλεσμα να θεωρείται βετεράνος για τον παγκόσμιο χώρο του θεάματος.

 bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .