Τρίτη, Οκτωβρίου 6

Kυρ. Μητσοτάκης: ”Ηγέτης” ή ”πολιτικός απατεώνας”;;;

‘Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”, έλεγε ο σοφός λαός άλλων εποχών. Και η ”κυβέρνηση άριστων” με αρχηγό τον Κυριάκο ”Κούλη” Μητσοτάκη, θα μείνει στην ιστορία γιά τα μεγάλα ψέματα, σε εποχές, υποτίθεται, ”κρίσης” στις σχέσεις με Τουρκία και με τις θαλάσσιες ”κόντρες”, νοτιοανατολικά του Αιγαίου, στην Μεσόγειο.

Οφείλουμε σε περιόδους εθνικών κρίσεων και προκλήσεων εις βάρος της Ελλάδας, να είμαστε ενωμένοι, αφήνοντας στην άκρη πολιτικές ή κομματικές προτιμήσεις. Με την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση, με εντιμότητα κι ευθύτητα, ενημερώνει τον λαό,

‘Ελληνες και Ελληνίδες, εντός και εκτός συνόρων. ‘Οταν όμως αυτή, εξαπατεί και παραπληροφορεί, κάνοντας ενέργειες -με ”μυστική διπλωματία”- που μπορεί να οδηγήσουν σε υποχωρήσεις-παραχωρήσεις πίσω από την πλάτη του λαού, τότε το ζήτημα αλλάζει.

Παραδοσιακά, οι υποχωρήσεις ελληνικών κυβερνήσεων σε ζητήματα εθνικής σπουδαιότητας, ”βαφτίζονται” ως… ”εθνικές επιτυχίες”, με την βοήθεια εξαγορασμένων ΜΜΕ.

Τώρα ειδικά, με τα χορτασμένα από την ”Μένουμε Σπίτι”, δηλ.την ”λίστα Πέτσα”, ΜΜΕ, η παραπληροφόρηση και η ψευτιά, χωρίς έλεγχο-αντίλογο, ξεπέρασαν κάθε όριο και εξευτέλισαν κυβέρνηση και ΜΜΕ. Τέτοια φτηνή κυβερνητική προπαγάνδα, όπως η τωρινή, με στημένα-όμοια δημοσιεύματα και εκπομπές, με ψευτιές και παραπληροφόρηση, με ”αγιοποίηση” του ”μεγάλου ηγέτη”, μόνο επί χούντας υπήρξε. Αποτέλεσμα, ο λαός της Ελλάδας, όπως επί χούντας, αναζητά ειδήσεις και σχόλια σε -μη ελληνικά- ΜΜΕ εκτός χώρας, γιά να μαθαίνει τι πραγμαικά γίνεται στην χώρα του, ειδικά με τα ”ελληνο-τουρκικά”.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην ”εικόνα” του και αυτήν της κυβέρνησής του των… ”άριστων”. Πάγια πρακτική της -ευρύτερης- κρατικοδίαιτης οικογένειας Μητσοτάκη. Γι’ αυτόν, δεν έχει σημασία αν η ”καλή εικόνα” δημιουργείται με ψευτιές και παραπληροφόρηση. Το πιστοποιούν και οι αναρτήσεις του σε ”πλατφόρμες” κοινωνικής δικτύωσης. Τον αποκάλεσαν ΜΜΕ, ”Μωϋσή” και ”Ηρακλή” γιά την ”αντιμετώπιση” του κορωνα-ιού. Tώρα η Ελλάδα πληρώνει -και θα πληρώνει- τις λαθεμένες επιλογές και αποφάσεις της κυβέρνησης. Και ο πρωθυπουργός, έχοντας εθισμό στην έπαρση και στην (κομπλεξική) αυτοπροβολή, απολαμβάνει τις αναφορές των υμνητών του και φουσκώνει σαν παγώνι.

Kαι το εύλογο ερώτημα: Στα εξαγοράσιμα ΜΜΕ Ελλάδας, δόθηκαν 20+ εκ. ευρό γιά να προβάλουν το σύνθημα ”Μένουμε Σπίτι” γιά τον κορωνα-ιό. Ουσιαστικά γιά να ”υμνολογούν” την κυβέρνηση και να κρύβουν τις ψευτιές και ανακολουθίες της (ειδικά στα ελληνοτουρκικά). Με τα χρήματα αυτά, πόσα θα μπορούσαν να γίνουν στο ζήτημα Υγεία;;; Κατά συνέπεια, ο πρωθυπουργός επέλεξε να εξαγοράσει -με δημόσιο χρήμα- σερνόμενους ”υμνογράφους”, στο όνομα της δημόσιας Υγείας, με στόχο αυτοί να το ”βουλώσουν” στα ελληνοτουρκικά. Και αυτό γίνεται τώρα. Πιθανή και μιά δεύτερη ”λίστα Πέτσα”, γιά την… ”θεοποίηση” του πρωθυπουργού.

Αλλά, είπαμε… ”Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”. Και μόλις, χρησιμοποιούμενος, ”τακτοποιήσει” τις διαφορές με την Τουρκία, σύμφωνα με την απαίτηση των ”αφεντικών του προτεκτοράτου”, θα καταλήξει και ο Μητσοτάκης, εκεί που κατάληξε και ο Τσίπρας -που χρησιμοποιήθηκε – μετά την ”συμφωνία Πρεσπών”: Στον ”κάλαθο αχρήστων”, ως ”στυμμένη λεμονόκουπα”.

Ας δούμε τα γεγονότα, με ψυχρή λογική…

Στις 10 Ιουλίου 2020, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ερντογάν, ανακοίνωσε την -αναμενόμενη- μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος (τζαμί). Υπήρξε καθυστερημένη και ήπια αντίδραση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυρ. Μητσοτάκη. Και η αποκάλυψη ότι την επόμενη ημέρα, συνομιλούσαν ”μυστικά”, εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης και εκπρόσωπος της τουρκικής, στην Γερμανία, γιά ”επίλυση διαφορών”. Μαθαίναμε από τα εξαγορασμένα ΜΜΕ Αθήνας, ότι η Ελλάδα ”ΘΑ” αντιδράσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις 24 Ιουλίου ’20 άνοιξε επίσημα η Αγία Σοφία ως τζαμί και οι ”ελλληνικές αντιδράσεις” ξεχάστηκαν. Ενδιάμεσα, η τουρκική κυβέρνηση φρόντισε να δημοσιοποιήσει τα της συνάντησης στην Γερμανία, παρουσιάζοντας έμμεσα τον Μητσοτάκη ως αυτό που είναι: Ψεύτη και λαοπλάνο. Αφού έκρυψε από τον λαό της Ελλάδας το γεγονός ότι ”συνομιλούσε” μυστικά με Τουρκία, την ώρα που, υποτίθεται, ”επαναστατούσε” (χλιαρά) γιά την Αγία Σοφία.

Στις 6 Αυγούστου 2020, παραμονή της έναρξης των συνομιλιών Ελλάδας-Τουρκίας, με απαίτηση των ΗΠΑ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας υπόγραφε στο Κάϊρο την συμφωνία «καθορισμού μερικής οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών» (οριοθέτηση ΑΟΖ), με την Αίγυπτο, ως ”απάντηση” στην αντίστοιχη συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας. Και πιστοποιεί ότι, άλλο οι ”ψευτομαγκιές” μιάς κυβέρνησης υποχωρούντων” και άλλο η προάσπιση του εθνικού συμφέροντος, γιά το οποίο ”κόπτονται” (στα λόγια) οι πολιτικοί Ελλάδας..

Αξιοσημείωτη η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών: «Δεν ήξερα, πηγαίνοντας στην Αίγυπτο, ότι θα υπόγραφα την συμφωνία». Μαθεύτηκε όμως ότι, ευρισκόμενος στο Κάϊρο, έγινε το τηλεφώνημα από τον Πομπέο, με ξεκάθαρο μήνυμα: ”Υπόγραψε”. Και υπόγραψε μία συμφωνία, που υποτιμά την Ελλάδα, αφήνοντας την μισή Ρόδο και το Καστελόριζο, έξω. (Σημ.: Η Ελλάδα δεν έχει κάνει ανακήρυξη ΑΟΖ, ούτε επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια).

Και φυσικά, χάραξη/προσδιορισμό ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου, να την ξεχάσουμε, επειδή δεν θα γίνει.

Τα ΜΜΕ στην Αθήνα… ”πανηγύριζαν”, με πανομοιότυπα δημοσιεύματα και αναφορές, δηλ. με αναπαραγωγή όσων ”θριαμβευτικών” τους ”σερβιρίστηκαν” από το πρωθυπουργικό γραφείο. Και αναμετάδωσαν μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές-κυβερνητικές απάτες όλων των εποχών, χωρίς να δώσουν προσοχή σε μία σημαντική λεπτομέρεια.

Που η απάτη;;; ‘Ολα τα ΜΜΕ, χωρίς εξαίρεση, δημοσιοποίησαν χάρτη του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την συμφωνία με Αίγυπτο. Σε αυτόν είχαν και την αντίστοιχη συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας, αλλά παραπλανητικά, δηλ. με ψεύτικο (κατασκευασμένο), γεωγραφικό προσδιορισμό. Στόχος η εξαπάτηση του λαού της Ελλάδας και η υποτίμηση της νοημοσύης του. Αλλά, ούτε ένα ΜΜΕ πρόσεξε (ή έκανε ότι δεν πρόσεξε) την διαφορά και την κυβερνητική απάτη.

Στον χάρτη (αρ. 1) της ελληνικής κυβέρνησης, φαίνεται, με τις δύο σκούρες διακεκομμένες γραμμές, ότι δήθεν η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης περιελάμβανε την ανατολική Κρήτη, την Κάρπαθο και την Ρόδο. (Οι δύο κόκκινες παράλληλες κάθετες γραμμές, δείχνουν την οριοθέτηση Ελλάδας-Αιγύπτου).

Στον χάρτη (αρ. 2), αυτόν που είχε δώσει στην δημοσιότητα η Τουρκία, βλέπουμε διαφορετικά γεγονότα. Η αριστερή γραμμή ούτε καν αγγίζει Ρόδο, Κάρπαθο, ανατ. Κρήτη.

ΓΙΑΤΙ αυτή η εξαπάτηση από την κυβέρνηση… ”άριστων”;;;

Μετά, βγήκε το Oruc Reis γιά… ψάρεμα στην περιοχή (κάτω από το Καστελόριζο, ανάμεσα σε Κρήτη και Κύπρο) που είχε δηλώσει -γιά έρευνες- η Τουρκία. Η οποία, σύμφωνα με την Ελλάδα, αποτελεί τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, που είναι… αδήλωτη. Και φυσικά εκτός περιοχής ΑΟΖ με Αίγυπτο.

Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο, σύμφωνα με την προπαγάνδα της κυβέρνησης, ήταν μεν μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, αλλά… ”δεν έκανε” έρευνες. Υποθέτουμε θα… ψάρευε και τα καλώδια που είχε απλώσει θα ήταν… δίχτυα ψαρέματος, συνοδευόμενο από τουρκικές φρεγάτες και κορβέτες. Και οι φρεγάτες και κορβέτες Ελλάδας, ”έτυχε” να είναι στην περιοχή, γιά να επιβλέψουν το… ψάρεμα και να τονίσουν ότι ”τα ψάρια, μας ανήκουν, είναι μέσα στην υφαλοκρηπίδα μας”.

Το Oruc Reis έκανε έρευνες. Αυτό δεν αμφισβητείται. Το παραδέχτηκε και ο σύμβουλος εθν. Ασφάλειας του πρωθυπουργού πρ. αντιναύαρχος Αλεξ. Διακόπουλος, δηλώνοντας ότι το Oruc Reis «έχει κάνει έρευνες, να μην κοροϊδευόμαστε… Εφόσον έχει μπει και έχει κάνει και έρευνες έστω και μισής ώρας, έχει κάνει την έμπρακτη αμφισβήτηση». Δηλ., ”παραβίαση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων”. Το παραδέχτηκε και η κυβερνητική ”Καθημερινή” ότι έκανε έρευνες, πιστοποιώντας τις ψευτιές της κυβέρνησης.

Του πρ. αντιναύαρχου του ζητήθηκε να παραιτηθεί (19 Αυγ. ’20) επειδή ήταν… ειλικρινής, αλλά η αλήθεια που είπε, ”χαλούσε” την ”εικόνα” και την (χαμένη) ”αξιοπιστία” της κυβέρνησης ψευτών και ”παπατζήδων”.

Αλλά η κυβέρνηση, πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε ηλίθιους και ”πρόβατα”, με την σύμπραξη των εξαγορασμένων ΜΜΕ της ”λίστας Πέτσα”, τον… ”χαβά” της, ότι δήθεν το Oruc Reis, δεν κάνει έρευνες, επειδή κάνουν θόρυβο, οι προπέλες των πλοίων στην περιοχή και τα… ψάρια.

Ο λόγος απλός. Είχε πριν, με ”ψευτομαγκιές”, δηλώσει ότι αν το πλοίο κάνει έρευνες στην ”υφαλοκρηπίδα” μας, θα ”αντιδράσουμε δυναμικά”. Το πλοίο έκανε και κάνει έρευνες, αλλά ελληνική αντίδραση δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει. Ακόμα και ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων (ΓΕΕΘΑ), στρατηγός Κ. Φλώρος, όταν ερωτήθηκε πώς θα αντιδράσει η Ελλάδα αν η Tουρκία προχωρήσει σε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, είχε πει: «Αν συμβούν τέτοια πράγματα, η Ελλάδα θα εξασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα… Ξέρουμε απολύτως τι θα κάνουμε και στον Έβρο και σε νησιά και σε ανοιχτή θάλασσα». Αποδείχτηκε ότι κι αυτός έλεγε ”ψευτομαγκιές”, κοροϊδεύοντας.

Φυσικά, ούτε κυρώσεις στην Τουρκία από την Ευρ. ‘Ενωση θα υπάρξουν, όπως ψευδέστατα διαδίδει η κυβέρνηση. Ούτε ΗΠΑ, Γαλλία, Ισραήλ κλπ θα βοηθήσουν την Ελλάδα, όπως στην φαντασία μας νομίζουμε. Η θέση τους, ξεκάθαρη: ”Βρείτε τα με την Τουρκία, μέσω συνομιλιών-διαπραγματεύσεων”. Και αυτό θα γίνει, με παραχωρήσεις εκ μέρους της Ελλάδας.

Με όλα αυτά τα ”καραγκιοζιλίκια” της ελληνικής κυβέρνησης και τις ψευτιές, γιά ”να μην χαλάσει η εικόνα” του ”μεγάλου ηγέτη Κούλη”, έχει ενοχληθεί και η Κύπρος, η οποία δέχεται ”επιθέσεις” από την Τουρκία, με την Ελλάδα εντυπωσιακά, απούσα. Σε ότι αφορά τις υποτιθέμενες ”ανησυχίες” του Στέητ Ντηπάρτμεντ γιά τις ”τουρκικές ενέργειες” (έρευνες) στην κυπριακή ΑΟΖ, δεν χρειάζονται σχόλια. Με ”δηλώσεις”, αποτελέσματα και ουσία, δεν υπάρχουν.

Και το ερώτημα: Αφού κάνει μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία ο πρωθυπουργός, αφού η υπόθεση οδηγείται σε διαπραγματεύσεις, παραχωρήσεις, γιατί εξαπατεί τον λαό με ψευτιές και παληκαρισμούς;;; Το σκηνικό με την ”ένταση” εκεί οδηγεί: Σε διαπραγματεύσεις. Το απόδειξε και η μισή συμφωνία με Αίγυπτο, που σταματά στα μέσα της… Ρόδου. ‘Ολα τα άλλα είναι φτηνές προπαγάνδες μιάς ασοβάρευτης κυβέρνησης, με την σύμπραξη των εξαγορασμένων ΜΜΕ Ελλάδας. Και μόλις ”τα βρούμε με την Τουρκία”, ας ετοιμάζεται ο επόμενος, γιά πρωθυπουργός. Οι ”στυμμένες λεμονόκουπες” πετιούνται.

Στην τωρινή κρίση με τη Τουρκία, δυστυχώς, η Ελλάδα, διασύρθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού πιστοποίησε ότι δεν εννοεί αυτά που λέγει περί ”αντιδράσεων”. Η κυβέρνηση εξαπάτησε με ”ψευτομαγκιές” τον λαό της Ελλάδας, πιστοποιώντας ότι την ενδιαφέρει μόνο η ”εικόνα του πρωθυπουργού” και βασικά, οι… επόμενες εκλογές, γιά να μην χαθεί η… ”κουτάλα”, στην οποίαν η οικογένεια Μητσοτάκη, έχει διαχρονική προτίμηση.

”Σερνόμενη” και παρακαλώντας γιά ”βοήθεια”, σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη εξωτερική (εθνική) πολιτική, φυσικό είναι ακόμα και φιλικές χώρες να της λένε ”να τα βρεις με την Τουρκία”. Δηλ. ”να κάνεις συνομιλίες, παραχωρήσεις”.

Με επικεφαλή στο υπουργείο Εξωτερικών, τον γραφικό-ανεπαρκή Νίκος Δένδια, δεν αντιμετωπίζονται κρίσεις. ‘Οταν δηλώνει επίσημα ότι πήγε στην Αίγυπτο, αγνοώντας ότι θα υπόγραφε συμφωνία, άλλα σχόλια δεν χρειάζονται. Και όταν ο αναπλ. υπουργός Εξωτερικών Μιλτ. Βαρβιτσιώτης δήλωνε δύο ημέρες πριν την αναγγελία Ερντογάν γιά μετατροπή της Αγίας Σοφία σε τζαμί, ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας ”δεν θα τολμήσει να το κάνει”, επίσης, άλλα σχόλια δεν χρειάζονται. Η απόλυτη γελοιοποίηση της ηγεσίας ενός θλιβερού υπουργείου, του οποίου ηγούνται άσχετοι-γραφικοί της ”σαχλαμάρας”.

Αξίζει προσοχής και η δήλωση του πρόεδρου ΗΠΑ, Τραμπ, για τον Ερντογάν, που τον θεωρεί ”σπουδαίο παίκτη”, δηλ. ηγέτη. Και αυτό επειδή ο Ερντογάν εννοεί αυτά που λέγει, άσχετα αν δεν μας αρέσουν. Η ελληνική κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης, όχι… Kαι το χειρότερο, εξαπατεί ακόμα και τον λαό.

Ο Ερντογάν είναι ξεκάθαρος και ευθύς: Επιδιώκει αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης (1923). Επίσης, επιδιώκει να περιορίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο και να έχει παρουσία ”ισχυρού” στην ανατολική Μεσόγειο. Διεκδικεί και θα πάρει σε διαπραγματεύσεις. Η Ελλάδα τι ”διεκδικεί”;;; Την… ”επαναλειτουργία της θεολ. Σχολής Χάλκης”;;;

‘Eχει αξία και η είδηση (19 Αυγ. ’20) ότι «η Γερμανία ενεργοποιείται προς την κατεύθυνση διαλόγου σε ό,τι αφορά στις διαφωνίες για τη χάραξη των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, σύμφωνα με την καγκελάριο Μέρκελ». Θαλάσσια σύνορα, ΠΟΥ και ΠΩΣ;;;

Η -αναξιόπιστη- κυβέρνηση Μητσοτάκη, απόδειξε ότι, ούτε ”κόκκινες γραμμές” διαθέτει γιά την προάσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, ούτε διπλωματία, ούτε εννοεί ότι λέγει. Aπλά, γιά επικοινωνιακούς λόγους, ενδιαφερόμενη γιά τις επόμενες εκλογές, αναλώνεται σε αψιμαχίες με τον -παραπαίοντα- ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά, πόλεμο ουδείς θέλει, ούτε ”θερμά επισόδια”. Αλλά στο τέλος, πιθανά, να μην τον αποφύγεις.

Κυριάκος ”Κούλης” Μητσοτάκης: ”Ηγέτης” ή ”πολιτικός απατεώνας”;;; Δώστε την απάντηση στον εαυτό σας, αφού είναι προβλέψιμες τώρα οι επόμενες ελληνικές ”κινήσεις” στα Ελληνο-Τουρκικά.

…………………….

Υ.Γ.1: Είδατε στην περίοδο της ”μεγάλης κρίσης”, στα ”πρόθυρα σύγκρουσης Ελλάδας-Τουρκίας”, τον απόδημο Ελληνισμό να αντιδράσει, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ; ΜΗΔΕΝΙΚΗ αντίδραση. Μόνο μία ανακοίνωση της ΑΧΕΠΑ ”κατόπιν εορτής”. Τίποτα άλλο. Γιατί; Απλούστατα οι Ομογενείς κατάλαβαν ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας, εξαπατεί τον λαό της. ‘Οτι η ”ένταση” είναι στημένη, γιά να οδηγήσει σε ”συνομιλίες-διαπραγματεύσεις”, με ελληνικές παραχωρήσεις. Μπορεί ο πρωθυπουργός να εξαπατεί τους ψηφοφόρους του στην Ελλάδα, με τα πρόθυμα και εξαγορασμένα ΜΜΕ, αλλά είναι ”μικρός” γιά να εξαπατήσει και τους εκτός συνόρων.

Υ.Γ.2: Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος μίλησε μέσω ασυρμάτου με τον κυβερνήτη της φρεγάτας ”Λήμνος” και του απέδωσε εύσημα με την χαρακτηριστική φράση «είσαι μάγκας, κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια», για την αντιμετώπιση του περιστατικού με την πρόσκρουση που είχε το ελληνικό πλοίο με την τουρκική φρεγάτα ”Κεμάλ Ρέις”. Η ερμηνεία της λέξης ”μάγκας”: «Μάγκας (χωρίς γεν. πληθ.) : Λαϊκός άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από υπερβολική αυτοπεποίθηση ή έπαρση καθώς και από εμφάνιση ή συμπεριφορά (ντύσιμο, κινήσεις, λεξιλόγιο, τόνος φωνής κτλ.) διαφορετική από τη συνηθισμένη|| (επέκτ.) τύπος λαϊκού κυρίως ανθρώπου που παριστάνει τον παλικαρά και που συχνά κάνει επίδειξη δύναμης || ”Kάνω τον μάγκα”, συμπεριφέρομαι προκλητικά προσπαθώντας να επιβληθώ».
Δεν γνωρίζουμε πόσο ”μάγκας” είναι ο υπουργός ‘Αμυνας και αν φοράει… ζωνάρι. Αλλά από ελληνικά, δράμα… Πολύ ”λαϊκούρα” γιά υπουργό ”κυβέρνησης άριστων”.

Γ. Λυκ. – kalami.us, 19 Aυγ. ’20

Πηγή: kalami.us

Το Διαβάσαμε Kυρ. Μητσοτάκης: ”Ηγέτης” ή ”πολιτικός απατεώνας”;;;

The post Kυρ. Μητσοτάκης: ”Ηγέτης” ή ”πολιτικός απατεώνας”;;; appeared first on Kliktv.gr.



This post first appeared on Kliktv, please read the originial post: here

 https://www.blogarama.com/arts-and-entertainment-blogs/288637-kliktv-blog/36473855-kyr-metsotakes-egetes-politikos-apateonas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .