Σάββατο, Οκτωβρίου 31

Καθολικό lockdown: Όταν εξεγερθεί ο κόσμος απο την πεινά και την ανεργία να δω που θα κρυφτείτε

 . πιέστε για εμβολιο φάρμακο και προστατεύσατε μονo αυτους που εχουν ανάγκη - γερους και με προβλήματα υγείας . δεν θα πεθάνουμε της πεινας για τον κοροιδοιο

Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε μέτρο...Ακολουθεί τις άλλες Ευρωπαικές χώρες που όμως αναλογικά έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα-και πολυ πιο οχυρωμένες οικονομίες. Η φτώχεια και η ανέχεια που θα ακολουθήσει θα είναι απιστευτες...Ή μήπως αυτός είναι ο στόχος;

 Από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Στους 620 θανάτους απο τον Μάρτιο, δηλαδή σε 8 μήνες, έχουν πεθάνει 6 άτομα εώς 40 ετών. Σε 8 ολόκληρους μήνες μαζί με τους 3-4 της καλοκαιρινής περιόδου που ήταν όλα χύμα, 6 άτομα, λιγότερα απο 1 τον μήνα. Παρόλα αυτά κλείνουν καφέ, μπάρ και δεν κλείνουν εκκλησίες. Μπορείτε να πάτε σε εκκλησιαστικά site και να δείτε φωτογραφίες καθημερινά με τους μισούς ηλικιωμένους να μη φορούν μάσκα. Δεν υπάρχει ούτε ένα μέτρο αποκλεισμού των ηλικιωμένων απο τους νέους. Ο συνταξιούχος που είναι εκτός της εργασίας, μπορεί να κυκλοφορεί σε γεμάτα λεωφορεία και μετρό ακόμη και στις ώρες αιχμής.

Οκ... Λαμβάνουμε σκληρά μέτρα, διότι βρισκόμαστε στη δύνη του 2ου κύματος και όπως παντού σε όλη την Ευρώπη έτσι και εδώ πράττονται τα δέοντα. Όμως.... Κατανοώ τη Γαλλία με 3.500! δυστυχώς διασωληνομενους. Ομοίως την Ισπανία με 2.500! Την Γερμανία με 1800! Και την Ιταλία με 1700! Ακόμη και του μικρότερου πληθυσμιακά Βελγίου με 1.100 αντίστοιχα. Όμως εμείς με 128 (ρεκόρ), να λέμε ότι ασφυκτιά το σύστημα, ότι βρίσκεται στο 80% η κάλυψη Μεθ, στην Αττική (την 4η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη της Ευρώπης) και ενώ η αύξηση στον ιό στην Αττική δεν είναι εκθετική, Εεεεε σίγουρα, κάτι δεν γίνεται καλά και από το κράτος. Δε μπορεί να φταίει μόνο ο πολίτης.

 https://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .