Σάββατο, Οκτωβρίου 24

Lottie Moss: Η άτακτη αδερφή της Kate έρχεται με φόρα

Lottie Moss: Η άτακτη αδερφή της Kate έρχεται με φόρα

Η Kate Moss υπήρξε από τα κορυφαία και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Υπήρξε, όμως, και ιδιαίτερα άτακτη και η προσωπική της ζωή, αλλά και βίος συχνά γίνονταν πρωτοσέλιδο. Και μπορεί η Kate να έχει αφήσει πίσω της τις άγριες ημέρες και νύχτες του παρελθόντος, όμως, μία άλλη Moss έρχεται και μάλιστα με φόρα.

Ο λόγος για την ετεροθαλή αδελφή της, Lottie, η οποία φαίνεται πως έχει βαλθεί να την ξεπεράσει στα… καμώματα. Η 23χρονη ακολουθεί έναν έξαλλο τρόπο ζωής, αγγίζοντας πολλές φορές την πρόκληση.

Εμφανισιακά δεν έχει μεγάλη σχέση με την αδελφή της, ενώ η μικρή είναι πληθωρική σε αντίθεση με την αποστεωμένη εικόνα της μεγάλης. Επίσης, όπως η ίδια έχει παραδεχθεί, έχει κάνει κάποιες πλαστικές επεμβάσεις αν και μετάνιωσε που πείραξε τα χείλη της.

Ωστόσο, η Lottie έχει αυτό το κάτι που αρέσει. Επίσης, στο λογαριασμό της στο Instagram συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που προκαλούν και ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .