Κυριακή, Οκτωβρίου 11

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΕΛΕΓΗ ΤΟ “PLAN B” ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ;

Γράψαμε χθες το πρωί, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δικαστηρίου, πως οι ποινές θα ανακοινωθούν γύρω στις 7 το βράδυ, για να γίνει σώου με χειροπέδες στα δελτία ειδήσεων.

Πράγματι, αυτό προέβλεπε το “Plan A”. Τελικά, ακυρώθηκε με παρέμβαση της χούντας Μητσοτάκη και επελέγη το “Plan B”, που προβλέπει να ανακοινώνονται οι ποινές την Δευτέρα ή ακόμα και την Τρίτη.

Η αλλαγή των πλάνων έγινε για τον εξής λόγο: οι επικοινωνιολόγοι της χούντας

προειδοποίησαν τον Μητσοτάκη, ότι από την έρευνα που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα σχόλια των αναγνωστών των διαδικτυακών ΜΜΕ, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών είναι δυσαρεστημένο από την απόφαση και την θεωρεί ΣΤΗΜΕΝΗ! Κι όπως επισημάνθηκε στον Μητσοτάκη, το χειρότερο γι’ αυτόν είναι ότι το ποσοστό αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο του μέσου όρου, μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ το 2019.

Στο καπάκι, ήρθε και το μαντάτο από την Prorata που έκανε ηλεκτρονική έρευνα για το πόσο ικανοποιημένο είναι το κοινό από την απόφαση του δικαστηρίου (83% εμφανίστηκε στη φυλλάδα των Ιών το ποσοστό αυτών που δήλωσαν πολύ ή σχετικά ικανοποιημένοι, αλλά επρόκειτο περί κραυγαλέου ψεύδους!). 

Αποφασίστηκε, λοιπόν, η αναβολή της ανακοίνωσης των ποινών (οι οποίες έχουν αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό…), πρώτον για να φύγει το θέμα από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και δεύτερον, για να δοθεί η εντύπωση ότι γίνεται «μάχη» για τα ελαφρυντικά, άρα οι ποινές «παίζονται», άρα… δεν υπάρχει στήσιμο!

Μόνο που –για κακή τύχη των σκευωρών του συστήματος- οι Έλληνες δεν είναι ηλίθιοι και δεν πρόκειται να πειστούν από τις μεθοδεύσεις τους!

https://ethnikismos.net/2020/10/10/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b7-%cf%84%ce%bf-plan-b-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .