Σάββατο, Οκτωβρίου 10

Rick : Δεν ορίστηκε η δίκη της Χ.Α τυχαία στις 7 Οκτώβρη…!


Με αφορμη την χθεσινη ημερα, θα ηθελα να πω συμπερασματικά οτι …..από τους φασισμούς,  ο ψηφιακός είναι ο χειρότερος..!

Πολλοι απεδειξαν χθες, και με τρομο το διπιστωσα, οτι αυτό δεν το εχουν πάρει χαμπάρι.

Γιατί ο φασισμός, μπορεί τα αίτια διαχρονικά να είναι τα ίδια, αλλά οι εκφράσεις του και ο τροπος δράσης του, διαμορφώνονται από τις εκάστοτε συνθήκες της εποχής.

Σκέψου τι δυνατότητες θα είχε ο Χίτλερ, τότε, αν είχε στην διάθεση του την τεχνολογία του… τώρα.

Σε χρόνο ρεκόρ πολιτικοί του αντίπαλοι και εβραίοι θα είχαν διωχθεί ή θανατωθεί αφού θα ήξερε που υπάρχει ποιος και σε ποιον ανήκει τι.

Από την άλλη,  η προπαγάνδα του Γκεμπελς θα μαγνήτιζε όλο και περισσότερους, αφού θα ταξίδευε σε κάθε σπίτι… σε κάθε συσκευή… σε κάθε κράτος.

Η δυνατότητα ταχύτατης επέκτασης της ιδεολογικής του πλατφόρμας σε αλλά κράτη, θα ισιώναν τον δρόμο ώστε να εισβάλουν τα στρατεύματα του, ασχέτως αν πιο πριν είχαν υπογράψει συμφωνίες ειρήνης και αλληλεγγύης.

Η απόπειρα κυριαρχίας του σε όλο τον πλανήτη, προϋπόθεση είχε τον ατομικό φάκελο κάθε πολίτη, να διαχωρίζονται οι πιστοί στο καθεστώς από τους αντιφρονούντες,δηλαδή οι «αριθμοί» που για το ολοκληρωτικό καθεστώς δεν ήταν καν «άνθρωποι» , βλέπε πολωνικό γκέτο και στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Κάποιοι, χθες έμειναν στο τότε, μα ο φασισμός άλλαξε μορφή, πήρε την ψηφιακή του μορφή και προσαρμόστηκε ώστε και πάλι οι άνθρωποι να ταυτίζονται με έναν μοναδικό αριθμό, όπως τότε οι κρατούμενοι στα γκέτο.

Όσοι κρατούμενοι είχαν αριθμό τότε…..το νούμερο στο χέρι υποδήλωνε ότι είχε καταργηθεί η ελευθερία τους.!!

Αν η φιλοσοφία των γκέτο τότε, των φυλακών τώρα, επεκτείνεται στην κοινωνία, τότε αυτό που ετοιμάζουν είναι…….. έξυπνα γκέτο/φυλακές,  με ανθρώπους-αριθμούς που καταργούν το αυτεξούσιο και την ελευθερία του ανθρώπου.

Τα στρατόπεδα συγκεντρώσεις θα είναι οι έξυπνες πόλεις που θα βρίσκονται  υπό την κατοχή της τεχνητής νοημοσύνης. Δεν θα μοιάζουν γκέτο, θα είναι άνετες, σύγχρονες, έξυπνες, που αποφασίζουν δίκαια και θα ρυθμίζουν τις συνθήκες γύρω μας με πλούσιες και καινοτόμες παροχές και ανέσεις, που όμως για να εχω πρόσβαση σε αυτές, θα πρεπει να κάνω μία μικρη υποχώρηση…..!

Θα πρεπει να παραχωρησω την ελευθερία της σκέψης μου στην… τεχνητή σκέψη.

Και ακόμη μια πιο μικρη( για την κοινη γνώμη/σκέψη στην Ελλαδα) υποχώρηση.

Θα αποδεχθώ την παραχάραξη της ιστορίας, θα παραχωρώ τα πιστεύω μου, τα ιδανικά μου, τα ήθη και τις αξίες μου για να παραλάβω τον αριθμό εισόδου  στα έξυπνα αποστερωμένα και και υγίη….  γκέτο.

Αυτό είναι μια γενική εικόνα ενός δυστοπικού μέλλοντος που να….κοιτα….αγγίζει το παρόν.!!

Ο Φασισμός έχει πάρει άλλη μορφή φιλε και εσυ κλακαδόρε του εφετείου εξέτασε μηπως κοιμασαι με τα τσαρουχια, το 4ο Ραίχ ειναι εδω και εχει λαβει την ψηφιακή του μορφή και εμεις κοιτάμε αλλου …….μας βάζουν να κοιτάμε το αυγό του φιδιού, την ώρα που κλείνουμε ερμητικά τα μάτια στο…. φίδι που τρώει την ουρά του και ήδη σφίγγει τον πλανήτη.

Κάθε εποχή έχει τον «Χίτλερ» της, δηλαδή τον άνθρωπο ή μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να κυριαρχήσουν έναντι των άλλων ανθρώπων και να καταργήσουν την… από Θεό δοθείσης ελευθερία του.

Εκεί που χθες έβαλαν πολύ κόσμο να ψάχνει και αυτός «έψαξε» «άκουσε»  και έπειτα χειροκροτούσε και γιόρταζε,  αυτό διακαιόμενε μου ήταν  αντιπερισπασμός.

Κανείς δεν σου απαγορεύει να κοιτάς το δέντρο, αλλά μην μας λες ότι η δικαιοσύνη και η Δημοκρατία χθες νίκησαν, όταν απέρριψε η Βουλή την εξεταστική επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών και χιλιες δυο αλλες υποθέσεις που δεν σταθηκε στο υψος της ουτε η Δημοκρατια, ουτε η Δικαιοσυνη(τα προσωπα ).

Όποιος πιστέψει κάτι τέτοιο κάνει τραγικό λάθος, και στις ημέρες κρίνεται η ζωή σου και η ασφάλεια σου από  το τι θα πιστέψεις, γιατί ο πόλεμος της πληροφορίας μαίνεται σφοδρός, και προηγείται του πραγματικού πολέμου.

Γιατί αυτό που όρισαν στις 7.10, τους καρπούς του θα τους δούμε στην συνέχεια.

Λίγο πριν την Ιστορική Δίκη επισκέφθηκαν την χώρα μας ο κλόουν της διπλωματιας…συγνώμη ο αξιότιμος ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ, και προχθές ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ, για να φροντίσουν ότι τα πράγματα θα πάνε τόσο στραβά όσο πρέπει….όταν πρεπει!!!

Και ένα μέρος του πλάνου είναι το πολιτικό σύστημα να βγάλει error. Εμάς θα βάλουν δηλαδή να το ρίξουμε.

Και θα το κάνουμε, γιατί η μέση σκέψη χθες με τρόμαξε. Συγχωρεστε με που το λέω, το λέω με αγανάκτηση, με αηδίασε η κάθε άποψη που εκπορεύεται από το ΕΓΩ. Κάθε άποψη που διαμορφώνεται επιφανειακά αλλά επιβάλετε… φασιστικά.

Άκουσα ραδιοφωνικούς παράγωγους, συντάκτες εφημερίδων, δημοσιογράφους, αθλητικά μέσα(!!!) κλπ να θεωρούν την χθεσινή ημέρα γιορτινή και να πανηγυρίζουν λες και ξαναπήραμε το euro.

Την ώρα που σίγησαν, ήταν αμέτοχοι ή κατάπιαν άλλες υποθέσεις εθνικού συμφέροντος και μαυρων νομοσχεδιων που μας γυριζουν στον Μεσαιωνα.

Τα πανηγύρια θα μας βγουν ξινά κύριοι, γιατί μείναμε να ψάχνουμε κινδύνους από το παρελθόν και δεν έχουμε την δυνατότητα να εκτιμήσουμε τους κίνδυνους που έρχονται από το μέλλον…και σε 10 μέρες φίλε παύει το εμπάργκο οπλών στο Ιραν. (18.10)

Και κοίτα να δεις συμπτωση, καπου εκει σώνεται και η αμμος στην κελψυδρα του… Brexit, αδειαζει και αυτη, παει,  και για αυτη την οικονομική βόμβα στα θέμελια της Ε.Ε ακόμη… τσιμουδια; πως θα ειναι η Ευρωπη μετα τις 16 Οκτώβρη; Ή  θα δοθει 6 μηνη παραταση, δηλαδη καλοκαιρι του 2021;

(Υπάρχει μία αόρατη κλωστή, η οποία “δένει” Ελλάδα/Τουρκία με το Brexit  και την πολεμική επίθεση /αστάθεια στο Ιραν, κάποτε το είπαμε και απλα σήμερα  το υπενθυμίζουμε. Την κλωστή αυτή κάποια χέρια την κρατάνε και με αυτά πλέκουν το…. κέντημα του πρότζεκτ)

Είναι πολλά που θέλω να πω για τις 7 του μήνα, για αυτά που γίνονται και ετοιμάζουν γύρω μας και έχουν ξέφρενο ρυθμό, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά εδώ, μόνο στον προσωπικο μου λογαριασμό, γιατί δεν εδώ υπάρχει και τόση … ελευθερία.

Να υπενθυμίσω ότι, δεν μίλαγα τότε για την δίκη και την απόφαση της, γιατί είδα ότι δεν ορίστηκε στην τύχη.

Με φρίκαρε λίγο το γεγονός ότι ορίστηκε για αυτά που θα φέρει εξωδικαστικά. Για αυτό την καθυστέρησαν τόσο πολύ, ούτε η δίκη της Νυρεμβέργης δεν κράτησε 5,5 χρόνια…με βάση την εικόνα που εχω και που δεν προσπαθώ και να πείσω,  άμεσος στόχος είναι το πολίτικο σύστημα γενικά και η ΝΔ και έμμεσος η Δημοκρατια..!

Χθες ξύπνησαν ένστικτα και πάθη δεκαετιών, προγραμμάτισαν πολύ κόσμο για την συνέχεια. Έφτιαξαν το προσάναμμα που λέμε και θα ρίξουν το σπίρτο-γεγονός όταν τους βολεύει και συντονιστούν και οι υπόλοιπες υποθέσεις που χειρίζονται.

Κα θα μου πεις… είναι δυνατόν να μοντάρουν μια Δίκη με…. εθνικά ζητήματα και γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή;

Μόνο αν η εξουσία, μερικά μέλη της,  συνεργάζονται με την βαριά βιομηχανία της μαγείας και του αποκρυφισμού.

Εμείς για παράδειγμα βλέπουμε έναν υπουργό εξωτερικών να κόβει βόλτες και ταξιδάκια περισσότερο από τις αδερφες Καρντασιαν.

Δεν βλέπουμε όμως και δεν θα δούμε ποτέ, ανοιχτα και επισημα, την….. διαδικασία(τελετή/θυσία) για να πέτυχει μια συμφωνία ή ένα κρίσιμο ταξίδι.

Δεν θα μάθουμε ποτέ π.χ πως ήξεραν τα ανώτερα στελέχη ενός πολιτικού κινήματος, μια εβδομάδα πριν την  δολοφονία ενός στελέχους από ένα άλλο( που την…. έβλεπε σαν “δράκο”)  ότι θα συμβεί κάτι που θα τους κάνει γνωστούς στο πανελλήνιο. Και μετα δυο βδομάδες ο αρχηγος ήταν καλεσμένος  στον…αείμνηστο Θεμο.

Λοιπόν κλείνω με το εξής, εχω την εικόνα ότι προσπαθούν να ανοίξουν ελεγχόμενα πολεμικά μέτωπα σε ορθόδοξα κράτη. Πρώτα Ελλάδα, μπήκαμε σε πολεμική καραντίνα 30 και  βάλε ημέρων το καλοκαιρι και φτου σε λιγο και απο την αρχη, μετα μετα Αρμενία που βλέπουμε τι γίνεται.

Μετα;

Κατά αρχάς αυτό που έγινε στην Αρμενία ετοιμάζεται για την Ελλάδα.

Κοίτα τις  απώλειες και ότι μέχρι 55 είναι στρατεύσιμοι.

Μετα θα ελεγα ότι το ίδιο ετοιμάζεται για Σερβία και  Ουκρανία.

Ο Μάικ, στην προσφατη επίσκεψη του στην Κροατία, μίλησε για επενδύσεις στα…………. Δυτικά Βαλκάνια.

Συνήθως… οι επενδύσεις τους είναι πολεμικές(!!!) και προετοιμάζουν το έδαφος για πολεμικούς εκβιασμούς, ελεγχόμενους όμως μην τους ξεφύγει η κατάσταση.

Απλα τα Δυτικά Βαλκάνια, έχουν μεγάλα ποσοστά μουσουλμάνων(και τζιχαντιστών που επιστρέψαν από το μέτωπο τη Συρίας), και τοπικές κοινωνίες που χρηματοδοτούνται από… Σαουδική Αραβία και …Τουρκία/Κατάρ, οπότε ασκείται μία οικονομική/πολιτική και θρησκευτική επιρροή….που διαμορφώνει τα αντίπαλα στρατόπεδα.

Αυτή την στιγμή λένε οι ειδικοί εκεί έξω,  ότι έχουν ανοίξει πόλεμοι συμφερόντων σε  Συρία, Αρμενία και Λιβύη. ΟΧΙ!! Οι πόλεμοι έχουν θρησκευτική προέκταση και κίνητρα.

Όποιος δεν ασπάζεται ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ, αν δεν ενδώσει στον εκβιασμό το κράτος αυτό ή θα αντιμετωπίζει αστάθεια ή θα μπαίνει σε πόλεμο.

Για αυτό βλέπεις τον Τράμπ και διαλύει παγκόσμιους οργανισμούς και διεθνής συμφωνίες, ώστε να σπάσουν οι ενώσεις και να υπάρξει γενική αναστάτωση  και ανασφάλεια,  το κάθε κράτος να βυθιστει σε εσωστρεφεια για να αντιμετωπίσει τις… προκλήσεις της Νέας εποχής και δεν θα διστάσουν να διαλύσουν όχι μόνο την ΕΕ αλλά και τον ΟΗΕ.

Θα προσπαθήσουν να διαλύσουν ακόμη και τον ΟΗΕ.!!

Δεν θα αργήσουν λοιπόν να ανοίξουν και αυτή την πολεμική εστία, μέσα και γύρω από την Σερβία (Βοσνία, Κροατία, Αλβανία Σκόπια)αφορμές άλλωστε έχουν κατασκευαστεί κατά το παρελθόν.

Κλείνουμε εδώ με αυτα τα στοιχεια, ελπίζω να μην κούρασα, δεν αρθρογραφούμε συχνά οπότε τα στρίμωξα.

Να προσπαθήσουμε όσο γίνεται να μην συντονιζόμαστε στα συχνότητες τους, αυτές τους μίσους της οργής που οδηγούν εν τελεί στην απελπισία.

Όχι απελπισία, ότι βλέπουμε γύρω μας να μας οδηγεί στην προσευχή στην εκκλησιά και στα μυστήρια της, υπομονή στην αδικία και σε όλη αυτή την κατρακύλα είμαστε στην τελική ευθεία.

Rick

minitrue.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .