Τετάρτη, Νοεμβρίου 18

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 και κατά τόπους στο Βόρειο Αιγαίο τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά νεφώσεις και βροχές κατά τόπους αναμένονται αρχικά στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά και αργότερα και στο Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο όπου τα φαινόμενα θα είναι σε κάποιες περιπτώσεις ισχυρά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές μεγάλων

υψομέτρων της ηπειρωτικής χώρας. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 14, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 10 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 17 (στην Νοτιοδυτική Πελοπόννησο τοπικά έως 19-20), στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 16, στις Κυκλάδες από 14 έως 19, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 20 (τοπικά στη Ρόδο έως 22), και στην Κρήτη από 12 έως 19.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν και από το απόγευμα θα φτάνουν τα 7 και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε ανατολικούς ίδιας έντασης.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το μεσημέρι στα ανατολικά και νότια 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .