Τρίτη, Νοεμβρίου 3

ΙΣΛΑΜ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ – ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ – ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΩΝ “ΠΙΘΗΚΩΝ” ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ 18+]

gg

Η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στο κέντρο της Βιέννης και ενδέχεται να αποτελεί τρομοκρατικό χτύπημα, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νέχαμερ στο τηλεοπτικό δίκτυο ORF, έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, υπάρχουν πολλοί τραυματίες και πιθανώς επτά νεκροί, ενώ η επίθεση, φέρεται να διαπράχθηκε από πολλούς δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον επτά νεκρούς, ενώ ανοιχτό είναι το «σενάριο» οι δράστες της συντονισμένης – όπως όλα δείχνουν – επίθεσης,

να κράτησαν ομήρους στο ιαπωνικό εστιατόριο Akakiko που βρίσκεται στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε ότι ένας άνδρας ανατινάχθηκε μετά την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε σε συναγωγή στο κέντρο της Βιέννης.

Το ΟΕ24 έκανε λόγο για τουλάχιστον επτά νεκρούς.

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο φέρεται να απεικονίζει έναν εκ των τρομοκρατούν να σκοτώνει εν ψυχρώ, ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης.

Βίντεο σοκ βλέπει το «φως» της δημοσιότητας:

Όπως προκύπτει από άλλο βίντεο, φαίνεται ότι ο περαστικός τελικά ήταν αστυνομικός, ο οποίος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον τρομοκράτη. Δυστυχώς, αστόχησε με αποτέλεσμα να γαζωθεί από το καλάσνικοφ του ισλαμοπίθηκα.

 

Η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο με το Ισλάμ και καλά θα κάνουν οι ηγέτες των χωρών αυτών να το καταλάβουν πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Το μόνο που μπορεί να γίνει για να σταματήσει αυτή το κακό είναι μια παγκόσμια συμμαχία ενάντια στον Ερντογάν που θέλει να βάλει φωτιά σε όλο τον πλανήτη. Τέλος τα λόγια και η διπλωματία. Ο τύπος καταλαβαίνει μόνο από σφαίρες και θανατικό.

Δείτε κι άλλα βίντεο από αυτήν την απίστευτη επίθεση στην καρδιά της Ευρώπης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .