Πέμπτη, Νοεμβρίου 19

Σοκ στο εργοστάσιο Μπράτη: Γ@φτοι του το έκαναν “καλοκαιρινό”! 500.000 η ζημιά – Ξήλωναν και φόρτωναν επί μια εβδομάδα (EIKONEΣ)

1

Χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, επί μία εβδομάδα συμμορία ρομά λεηλατούσαν το εκτός λειτουργίας εργοστάσιο κεντημάτων-ενδυμάτων «Μπράτη Χρυσούλα-Χούνoς Διονύσιος» στο Βαρθολομιό και κατάφεραν να αφαιρέσουν μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ενδύματα και κεντήματα αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ!


Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί του περασμένου Σαββάτου 14 Νοεμβρίου όταν περαστικός παρατήρησε κινητικότητα στο χώρο του κλειστού εδώ και 20 μήνες εργοστασίου, ειδοποίησε την οικογένεια Μπράτη και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία.
«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα» δήλωσε εξοργισμένος και συγκλονισμένος ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπράτης δημιουργός του υπερσύγχρονου εργοστασίου τόσο από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και κτιριακών υποδομών.

Οι ρομά πρέπει να δρούσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ότι άλλο αξίας αντικείμενο υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Μάλιστα αφαίρεσαν από σφραγισμένο χώρο,  πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Μπράτη, τα οποία ο κ. Άγγελος τα είχε μεταφέρει εκεί λόγω σεισμού! «Δεν σεβάστηκαν απολύτως τίποτα!» λέει εξοργισμένος.
Δείτε Φωτογραφίες: 

varth2

«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπράτης δημιουργός του υπερσύγχρονου εργοστασίου τόσο από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και κτιριακών υποδομών.

Οι ρομά πρέπει να δρούσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ότι άλλο αξίας αντικείμενο υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

varth1

 

Μάλιστα αφαίρεσαν από σφραγισμένο χώρο, πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας, που τα είχαν μεταφέρει λόγω σεισμού.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .