Τρίτη, Νοεμβρίου 3

Τους τα έλεγε ο … «προφήτης»… αλλά αυτοί… αγρόν ηγόραζαν…

 

Τώρα τα λούζονται...

«Προφήτης»…

Η τρομοκρατία που έγινε θρησκευτικός πόλεμος διά στόματος του Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος από το 2017 προετοίμασε την Ευρώπη για το τι την περιμένει, αλλά τα ευρωπαϊκά αυτιά παρέμειναν κλειστά.

Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις απανωτές επιθέσεις ισλαμιστών τρομοκρατών ας ελπίσουμε να ανοίξουν.

«Εάν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος, κανένας Δυτικός σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στους δρόμους».

Αιτία των δηλώσεων του Ερντογάν το 2017, ήταν η απαγόρευση σε Τούρκους αξιωματούχους σε Γερμανία και Ολλανδία να κάνουν συγκεντρώσεις και εκστρατεία υπέρ του τουρκικού δημοψηφίσματος για την υπερσυγκέντρωση των εξουσιών στην Προεδρία.

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Κατά ένα… μυστήριο τρόπο όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων μηνών στην Ευρώπη (κατά σύμπτωση μετά και την κόντρα Γαλλίας-Τουρκίας) έγιναν από δράστες που ή έχουν κάποια σχέση με το Ισλαμικό Κράτος (που όλοι ξέρουν ποιος είναι ένας εκ των χρηματοδοτών του), ή που εμφανίζονται ως φανατικοί ισλαμιστές, την ώρα που Τούρκοι αξιωματούχοι μιλούν συνεχώς για εχθρότητα κατά της Τουρκίας και κατά του Ισλάμ στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗhttps://shmantikanea.blogspot.com/2020/11/blog-post_36.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .