Δευτέρα, Νοεμβρίου 9

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΞΕΒΡ@ΚΩΝΕΙ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – “Όνειρο θερινής νυκτός η νίκη Μπάιντεν – Έτοιμοι να κελαηδήσουν για να μην πάνε φυλακή”

baiden-tramp

Άκρως ενδιαφέρον το άρθρο Έλληνα της Βοστώνης που έχει δικαίωμα ψήφου στις αμερικανικές εκλογές. Με επιχειρήματα και αποδείξεις, αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι η νίκη Μπάιντεν. Θα πάει μακριά η βαλίτσα εκτός κι αν αναγκάσουν τον Τραμπ να παραδεχτεί την… ήττα του ώστε να επισημοποιηθεί η νίκη του υποψηφίου των δημοκρατικών.

Δείτε τι γράφει ο αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Υπολογίζω ο Μπάιντεν να πάρει περίπου 240-245 εκλέκτορες. Όμως με νοθεία στη Πενσυλβάνια και Μίσιγκαν ο Μπάιντεν παίρνει άλλους 36 εκλέκτορες και κερδίζει. Όμως πάμε στα δικαστήρια.

Τη στιγμή εκείνη ο Τραμπ είχε προβάδισμα στην πολιτεία της Πενσυλβάνιας σχεδόν 500.000 ψήφων η 14 ποσοστιαίων μονάδων και στην πολιτεία του Μίσιγκαν προβάδισμα σχεδόν 300.000 ψήφων η 11 ποσοστιαίων μονάδων.

Όμως κάποιοι από τους γνώστες εδώ στην Αμερική είχαμε ενημερωθεί από το επιτελείο του προεδρου Τραμπ και γνωρίζαμε εκ των προτέρων τα βρώμικα σχέδια νοθείας και απάτης
ορισμένων διεφθαρμένων δημοκρατικών στελεχών σε διαφορες πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια και Μίσιγκαν για τις αμέσως επόμενες ημερες.

Επίσης βλέπετε εντολή του ανωτατου αμερικανικου δικατηρίου (United States Supreme Court) την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου προς την γραμματέα της πολιτείας της Πενσυλβανίας
να ξεχωρίσει τα ψηφοδέλτια που έχουν λάβει μετά τις 8 μ.μ. την ημερα των εκλογών από τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια (τρίτη εικόνα παρακάτω). Το αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα καταμετρηθούν αυτά τα “καθυστερημένα” ψηφοδέλτια τα οποια κατά ποσοστό 70 τις εκατό ήταν υπέρ του Μπάιντεν και σε κάποιες πόλεις όπως η Φιλαδέλφεια τα “καθυστερημένα” ψηφοδέλτια κατά ποσοστό 99 τις εκατό ήταν υπέρ του Μπάιντεν.

Το αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο επίσης θα αποφασίσει στις ενστάσεις που θα υποβάλει τις επόμενες μέρες η δικηγορική ομάδα του προεδρου Τραμπ στα αποτελέσματα σε ορισμένες κομητείες των πολιτειών Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Τζώρτζια, Νεβάδα και Αριζόνα όπως και σε ορισμένες κομητείες της Πενσυλβανίας όπου να είστε σίγουροι διεφθαρμένοι δημοκρατικοί
διέπραξαν μεγάλη νοθεία.

Τι περιμένουμε; Το αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο θα διατάξει επαναμέτρηση των ψηφοδελτίων στις κομητείες πολιτειών όπου ο Τραμπ θα υποβάλει ενστάσεις στα αποτελέσματα. Η επαναμέτρηση ψήφων θα γίνει με πλήρη διαφάνεια ενώπιον παρατηρητών και των δυο μεγάλων κομματων. Εάν κάποιοι ηλίθιοι υπεύθυνοι καταμέτρησης ψηφοδελτίων όπως αυτοί της Φιλαδέλφειας ( Πενσυλβανία) και του Ντιτρόιτ (Μίσιγκαν) δηλώσουν ότι έχουν πετάξει πολλά ψηφοδέλτια τότε το αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο θα διατάξει επανάληψη εκλογών στις κομητείες όπου λείπουν ψηφοδέλτια και η καταμέτρηση και αυτών των ψηφοδελτίων θα γίνει με πλήρη διαφάνεια ενώπιον παρατηρητών και των δυο μεγάλων κομματων. Υπολογίζω στο τέλος ο Τραμπ θα λάβει πάνω από 300 εκλέκτορες και θα συνεχίσει ως πρόεδρος για τα τέσσερα επόμενα χρονια.

Προσέξτε και την τελευταία φωτογραφία παρακάτω. Είναι από το ψηφοδέλτιο μου. Βάσει του αμερικανικου συντάγματος εδώ ψηφίζουμε εκλέκτορες των υποψηφιων των κομματων. Ο υποψήφιος του κόμματος που έχει τους περισσοτερους ψήφους στην πολιτεία κερδίζει όλους τους εκλέκτορες της πολιτείας αυτής. Έστω και με ένα ψήφο διαφορά. Εξαίρεση αποτελούν δυο πολιτείες με χαμηλό αριθμό εκλεκτόρων, Νεμπράσκα και Μέιν. Οι εκλέκτορες αριθμούν 538 συνολικά και οποιος πάρει 270 (50% + 1) κερδίζει τις εκλογές. Οι εκλέκτορες θα συνεδριάσουν στις 6 Ιανουαρίου 2021 ώστε να εκλέξουν τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος ορκίζεται στις 20 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Όσο καιρό τα αποτελέσματα των έξι προαναφερομενων πολιτειών (Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Τζώρτζια, Νεβάδα, Αριζόνα και Πενσυλβανία) εκκρεμούν στο αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο δεν υπάρχει εντολή ψηφίσματος στους εκλέκτορες αυτών των πολιτειών και ως αποτέλεσμα κανένας υποψήφιος πρόεδρος δεν έχει συγκεντρώσει τους απαραίτητους εκλέκτορες μέχρι στιγμής. Έτσι ότι βλέπετε στις οθόνες σας περί νίκης Μπάιντεν αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός. Ήδη κάποια στελέχη σε κομητείες όπου διεπράχθη νοθεία είναι έτοιμοι να κελαηδήσουν ώστε να αποφύγουν την φυλακή.

unnamed

Και έχω ένα μήνυμα στους οπαδούς του τουρκόφιλου Μπάιντεν που πανηγυρίζουν. Μου θυμίζετε τον πρεζάκια που έχει πάρει την δόση του και ξαπλωμένος στο πάτωμα ονειρεύεται να πετάει σαν την πεταλούδα. Όμως κάποια στιγμή η πρέζα τελειώνει και δεν έχει άλλη βελόνα με κρακ και ηρωίνη που βράζει στο κουταλάκι με το τσακμάκι. Τότε αρχίζει να τρέμει, να ιδρώνει, να έχει παραισθήσεις και το κρας του είναι κτηνώδης, δηλ. your crash is going to be brutal.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%9f%ce%91%ce%9c%ce%95%ce%a1%ce%99%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%a8%ce%97%ce%a6%ce%9f%ce%a6%ce%9f%ce%a1%ce%9f%ce%a3-%ce%9e%ce%95%ce%92%ce%a1%ce%9a%ce%a9%ce%9d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .