Κυριακή, Νοεμβρίου 8

Συνεργό στο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα «βλέπουν» ΕΛ.ΑΣ. και ιατροδικαστής

Συνεργό στο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα «βλέπουν»  ΕΛ.ΑΣ. και ιατροδικαστής

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Το θύμα βρέθηκε δεμένο στο δωμάτιό του. Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ωστόσο το σπίτι της γυναίκας ήταν άνω κάτω, είτε γιατί ο δράστης ή οι δράστες έψαχναν κάτι είτε για να αποσυντονίσουν τις Αρχές. Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα ηλικίας 50 ετών, βρέθηκε δολοφονημένη από συγγενικό της πρόσωπο που έφτασε στο διαμέρισμα το βράδυ της Παρασκευής.Το θύμα είχε μία 15χρονη κόρη που σύμφωνα με γείτονα ο οποίος μίλησε στο zougla.gr, υπήρχαν μεταξύ τους συχνά προστριβές.

Την ίδια ώρα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έφερε στην επιφάνεια η εξερεύνηση του χώρου αλλά και διάφορα στοιχεία που «έδωσε» η σωρός της άτυχης γυναίκας. Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε σημάδια πάλης στα χέρια του θύματος παρά μόνο τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και στο λαιμό. Αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο δράστης πρώτα είχε δέσει χειροπόδαρα την γυναίκα με τις υφασμάτινες ζώνες και στη συνέχεια την μαχαίρωσε, τουλάχιστον δέκα φορές, καθώς εκείνη δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Επίσης, εκτιμούν ότι στην επίθεση συμμετείχε κάποιο πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη δύναμη και σωματοδομή για να μπορέσει να ακινητοποιήσει το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης και θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. 

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν την 15χρονη κόρη του θύματος που φαίνεται να είναι κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση καθώς μετά την δολοφονία της μητέρας της έχει εξαφανιστεί. Το ερώτημα είναι πού βρίσκεται και αν κάποιος της έχει προσφέρει καταφύγιο. Από την επιτόπια έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα μέχρι αργά χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το σπίτι έγινε άνω κάτω από τον δράστη καθώς έψαχνε για χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα που ενδεχομένως να θεωρούσε ότι υπήρχαν και ότι δεν έγινε στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ψεύτικο σκηνικό αναστάτωσης για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. 

Zougla Newsroom 

 https://www.zougla.gr/greece/article/sinergo-sto-eglima-vlepoun-elas-ke-iatrodikastis

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .