Κυριακή, Νοεμβρίου 22

Ζούμε αχαρτογράφητες καταστάσεις...


Αλλά κάποιοι συμπεριφέρονται σαν κακομοίρηδες...

Ζούμε αχαρτογράφητες καταστάσεις ως χώρα, ως πλανήτης και ως Κοινωνία, διότι όλοι μας πλέον χάνουμε τις περισσότερες ατομικές μας ελευθερίες, στον βωμό μιας … ιογενούς επιδημίας, που όσο κι αν προσπαθούν να μας την παρουσιάσουν τα συστημικά μπουκωμένα ΜΜΕ, ως κάτι το φοβερό και τρομερό, οι πραγματικοί ΑΡΙΘΜΟΙ, -που δεν δύνανται να αλλοιωθούν- μας λένε ότι είναι μια  ίωση που χτυπάει -κυρίως- συνανθρώπους μας πάνω απο 80 ετών με συνοδά νοσήματα…

Υπάρχουν ανάμεσά μας όμως κάποιοι ανθέλληνες αριστεροί, που θυμώνουν μόνο και μόνο, επειδή δεν θα επιτραπούν οι εκδηλώσεις για το … πολυτεχνείο!!!

Όλα τ’ άλλα όχι μόνο δεν τους ενοχλούν, αλλά ζητούν και πιο αυστηρά μέτρα… τρομάρα τους….

Το πιο απίστευτο όμως είναι, ότι υπάρχουν και ακόμα πιο ..... φιλελέδες, που χαίρονται γι' αυτήν την απαγόρευση, ίσως επειδή αυτοί … «κουρνιάζουν» για ... μυρηκασμό πολιτικού σανό μια ζωή… για τους δικούς τους λόγους…!

Βρε κακομοίρηδες, εδώ δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας, χωρίς «άδεια» από τον … «Μεγάλο αδελφό» κι εσείς χαίρεστε γιατί αυτό συμβαίνει στους περισσότερους εξ ημών;;;

Τόσο ανθέλληνες και χαιρέκακοι;;;

Ο Χριστός να μας δίνει ΟΛΟΥΣ μας φώτιση να αποφεύγουμε την ... ΣΥΓΧΥΣΗ και να σκεφτόμαστε και να αντιδρούμε σωστά και σοφά σε όσα μας συμβαίνουν!!!

Κωνσταντίνος Μίχος

 https://shmantikanea.blogspot.com/2020/11/blog-post_292.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .