Τετάρτη, Νοεμβρίου 18

Είμαστε ήδη διχασμένοι...


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ... ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ !


Τοπική Εφημερίδα της Καβάλας, -η 7η μέρα- έγραψε τον κάτωθι λίβελο όπως το κατέγραψε η φωτο… 

ΠΗΓΗ

Η Ελλάδα που ξέραμε αδελφοί ΤΕΛΕΙΩΣΕ με τον κορωνοϊό…

Τελικά, καλώς επέτρεψε ο Άγιος Θεός να συμβούν όλα, γιατί έτσι ξεχωρίζει η ΗΡΑ από το ΣΙΤΑΡΙ…

Γιατί έτσι θα γνωρίζουμε με ποιούς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουμε να κάνουμε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ στα ... δύσκολα που έρχονται...

Διότι το ...κοινωνικό πείραμα που ζούμε, φέρνει στην επιφάνεια και τον πραγματικό χαρακτήρα του καθενός μας.

Οι καραντίνες και οι υποχρεωτικοί εγκλεισμοί, μας αποκαλύπτουν και τον πραγματικό μας εαυτό...

Διότι, ενώ τα μέτρα δεν είναι υγειονομικά, αλλά αντίθετα, πειθαρχικά, εκπαιδευτικά και οικονομικά, βλέπουμε, από την μια πλευρά Έλληνες φοβισμένους, καρφιά στην αστυνομία, ρουφιάνους, ηλικιωμένους που μας κάνουν ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως να φοράμε σωστά το φίμωτρο, αδύναμους πνευματικά... ΚΑΙ από την άλλη πλευρά, Έλληνες Υπερήφανους, Αξιοπρεπείς, Γενναίους, που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να ΜΗΝ απαντήσουν σε όλους αυτούς τους καημένους!!!

Άλλωστε αυτοί οι καημένοι, που δέχονται και καταπίνουν χωρίς αμφισβήτηση τα πάντα, χρειάζονται κι αυτοί για να υλοποιηθεί το …κοινωνικό πείραμα!!!

Εδώ και πόσα χρόνια προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας διχάσουν για να μας φέρουν σε ένα νέο εμφύλιο...

Σήμερα  φαίνεται ότι τελικά το κατάφεραν, με πρόσχημα την άριστα ενορχηστρωμένη «πανδημία» του κορωνοϊού.

Οι Έλληνες έχουμε χωριστεί σε δυο παρατάξεις και κάποιες υποπαρατάξεις :

Σ' εκείνους που από την πρώτη στιγμή πείστηκαν απόλυτα από τον κυβερνητικό εκφοβισμό, με την υποστήριξη κυβερνητικών λοιμωξιολόγων  ΚΑΙ στους υπόλοιπους Έλληνες, που αντιλαμβάνονται την παγίδα που βρίσκεται πίσω από έναν ιό, τον οποίο για να τον φοβηθούμε τελικά όλοι μας, θα πρέπει σαν δαμόκλειος σπάθη, να υπάρχει ο συνεχής εκφοβισμός της επιβολής προστίμων και ολοένα και πιο αυστηρής στέρησης των ελευθεριών μας!

Φαίνεται δυστυχώς, πως είμαστε λιγότεροι οι σκεπτόμενοι Έλληνες, που αναλογίζονται... πως αν όλα αυτά ήταν αληθινά και ο κίνδυνος ήταν πραγματικά τόσο μεγάλος, δεν θα χρειαζόταν πρόστιμα για εκφοβισμό, γιατί ο άνθρωπος έχει από μόνος του το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και θα τα τηρούσε όλα πολύ πιο εύκολα.

Δυστυχώς όμως, το χειρότερο σ΄ αυτή τη δοκιμασία, είναι ότι για πρώτη φορά στην δισχιλιετή ταυτόσημη πορεία του Γένους μας με την Ορθοδοξία, δεν αντέταξε η Εκκλησία μας τα όπλα της, που πάντοτε χρησιμοποιούσε ιστορικά στις πανδημίες, όπως οι Λιτανείες, οι Αγιασμοί και οι Θείες Λειτουργίες, αλλά σύρθηκε μέσω της Διοίκησης της Ιεραρχίας της, σε μια άνευ όρων υποταγή στους σύγχρονους νέρωνες!

Ευτυχώς που ο Άγιος Θεός έχει σχεδιάσει πως θα λυτρωθούμε απ' όλα αυτά τα δεινά... γι' αυτό ΜΟΝΟ σ' αυτόν εναποθέτουμε τις ελπίδες μας!!!

Καλή Μετάνοια και καλή Λευτεριά, για να μπορέσουμε να επιχειρήσουμε κι εμείς τη μεγάλη Έξοδο από το τέλμα που ζούμε…

Ο Χριστός να μας δίνει φώτιση  να αποφεύγουμε την ... ΣΥΓΧΥΣΗ, και να διδασκόμαστε από τα καθημερινά γεγονότα, για να σκεφτόμαστε και να αντιδρούμε σοφά σε όσα τραγικά μας συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ και τα καταπίνουμε ΑΜΑΣΗΤΑ !!!

Με πόνο και αγάπη Χριστού!!!

Κωνσταντίνος Μίχος    https://shmantikanea.blogspot.com/2020/11/blog-post_308.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .