Πέμπτη, Νοεμβρίου 12

Η Ζωζώ μιλάει για τον Ωνάση: «Ήταν άβγαλτος – Πήγε να με φιλήσει και έτρεμε»

1

Το «φως» της δημοσιότητας είδε μια σπάνια φωτογραφία της Ζωζώς Σαπουντζάκη μαζί με τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο. 

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την Ζωζώ Σαπουντζάκη μικρό κορίτσι να κάθεται δίπλα στον Αλέξανδρο Ωνάση τη δεκαετία του ’60 σε νυχτερινό κέντρο της εποχής εκείνης.

Όπως έχει η ίδια αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», o Αλέξανδρος Ωνάσης ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε στο «Elena’s diary_blog» αναφέρεται:

 «Ζωζώ Σαπουντζάκη & Αλέξανδρος Ωνάσης σε νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του 60: «Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής» έχει διηγηθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση με τον οποίο-σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της διαχρονικής σταρ.

«Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην “Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του.

Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε».

 makeleio.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .