Τετάρτη, Νοεμβρίου 18

«ΕΙΜΑΙ ιδιοκτήτης θεάτρου, η κυβέρνηση με κατέστρεψε. Ψάχνω για οποιαδήποτε δουλειά...»


Γεράσιμος Ντάβαρης 
Είμαι ένας ιδιοκτήτης θεάτρου στην Πάτρα που η κυβέρνηση με κατέστρεψε οικονομικά με τις επιλογές της . Μου έκλεισε την επιχείρηση με το ζόρι λέγοντας μου ότι ήμουν απρόσεκτος και γιατί τα θέατρα είναι χώροι μετάδοσης του ιού, χωρίς όμως να έχει ανιχνευθεί κανένα κρούσμα σε θεατρικό χώρο. Μου έδωσε δάνεια και αναβολές ασφαλιστικών εισφορών που θα με καταδικάσουν σε οριστική πτώχευση μέσα στο 21-22 ,αλλά μου μείωσε 40% το νοίκι και το υπόλοιπο 60% δεν έχω να το καταβάλω, γιατί εδώ και 8 μήνες δεν έχω έσοδα . Τα εξώδικα θα αρχίσουν σε λίγο να πέφτουν βροχή. Δεν έκανε καν τον κόπο να εντάξει τους χώρους πολιτισμού σε ειδικό καθεστώς εποχιακών

επιχειρήσεων ( καραντίνα Μάρτιο - Ιούνιο και Νοέμβρη με δεν ξέρω και γω ποτε) και να δώσει ενισχύσεις αντί για δάνεια. Έχασα 150 χιλιάδες ευρώ από το ΕΣΠΑ της πολιτιστικής βιομηχανίας γιατί δεν έχω την δυνατότητα να εκπληρώσω τις δαπάνες λόγω επιβαλλόμενης πτώχευσης από τους χειρισμούς του κράτους στερώντας σημαντικούς οικονομικούς πόρους από την πατραϊκή αγορά. Ψάχνω για δουλειά. Κάνω τα πάντα. Οτιδήποτε. Παρακαλώ κοινοποιήστε.

 

 http://www.press-gr.com/2020/11/blog-post_247.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .