Σάββατο, Νοεμβρίου 21

ΘΛΙΨΗ: Πέθανε από κορονοϊό πρώην δήμαρχος…

ektakto

Τη βαθιά του θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του πρώην δημάρχου Πυλαίας, Βασίλη Καρτάλη, που απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής εκφράζει με ανακοίνωση του το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του Βασίλη Καρτάλη, που διετέλεσε δήμαρχος Πυλαίας από το 2002 έως το 2010, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη συνεδρίασε εκτάκτως μετά από πρόταση του δημάρχου, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια ως φόρο τιμής, να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία και να επιδοθεί ψήφισμα στους οικείους του.

720_750786_d55700d43e-89b48326bcd858d2

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, ο Β. Καρτάλης νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο Παπανικολάου με κορονοϊό και κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής από επιπλοκές της νόσου Covid-19. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, από κορονοϊό έχει νοσήσει και η σύζυγός του, η οποία αναρρώνει στην οικία της.

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .