Τρίτη, Νοεμβρίου 10

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ – ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;;

pashinyan

Ο Νικόλ Πασινιάν, πρωθυπουργός της Αρμενίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο πως η χώρα του έφτασε σε «οδυνηρή» συμφωνία παράδοσης με το Αζερμπαϊτζάν για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που θα σημάνει το τέλος των εχθροπραξιών, ενώ τα αζέρικα στρατεύματα βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Αρτσάχ, Στεπανακέρτ.

Ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook το εξής:

«Αγαπητοί πολίτες, αδελφοί και αδελφές, για μένα προσωπικά και για όλους μας, πήρα μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση. Μαζί με τους προέδρους της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν, υπέγραψα μια δήλωση για τον τερματισμό του πολέμου του Καραμπάχ από τη 01:00 π.μ.».

Επίσης, ο Αρμένιος πρωθυπουργός χαρακτήρισε το κοινό κείμενο της συμφωνία ως «οδυνηρό» τόσο για εκείνον όσο και για τον λαό της χώρας του.

Սիրելի հայրենակիցներ, քույրեր եւ եղբայրներ. անձամբ իմ եւ բոլորիս համար ծանր, չափազանց ծանր որոշում եմ կայացրել:…

Δημοσιεύτηκε από Nikol Pashinyan / Նիկոլ Փաշինյան στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Η νίκη των τουρκοαζέρων αλλάζει τα δεδομένα στην ευρύτερη περιοχή και αλλάζει τη γεωστρατηγική σκακιέρα. Που θα “στοχεύσει” τώρα ο Σουλτάνος;;; Πολλοί πιστεύουν στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το μόνο που απομένει είναι η Ελληνική πλευρά να εξοπλιστεί τάχιστα καθώς το άμεσο μέλλον αναμένεται πολύ δύσκολο.

 https://www.makeleio.gr/ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .