Τρίτη, Νοεμβρίου 10

Το σαφέστατο μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη για lockdown, τέμενος και αμερικανικές εκλογές(ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλίας Κασιδιάρης

Σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον Χαράλαμπο Γιώτη, ο Ηλίας Κασιδιάρης «ελεύθερος φυλακισμένος» μέσα από τα κελιά της τιμής, μίλησε για όλους και για όλα.

Κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για την πολιτική και ηθική του εξόντωση, μίλησε για το τέμενος των Αθηνών, για τις αμερικανικές εκλογές και για το νέο καταστροφικό lock down.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι «Έλληνες για την Πατρίδα» θα συνεχίσουν την πολιτική τους δράση, και όχι μόνο θα συμμετέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στις επόμενες εκλογές με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, αλλά θα εισέλθουν θριαμβευτικά και με υψηλά ποσοστά στην επόμενη Βουλή.

 

ellhnes.net

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%bf-%cf%83%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%97%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%9a%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .