Τετάρτη, Νοεμβρίου 4

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΟΛΙΚΟ LOCKDOWN ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….. – ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ – ΟΡΙΣΤΙΚΟ “ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

EKTAKTO-GIA-EKSOFILO-MAKELEIO-1-11

«Τετέλεσται» για την ελληνική οικονομία

Καθολικό lockdown για ένα μήνα έχουν εισηγηθεί στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι επιστήμονες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων,  (δείτε εδώ) ενώ στις προτάσεις τους περιλαμβάνεται και το κλείσιμο και των Γυμνασίων και Λυκείων σε όλη τη χώρα. Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Κικίλιας επιβεβαιώνει: Ολικό λοκ ντάουν για ένα μήνα


Τις πληροφορίες  ότι την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει ολικό lockdown στη χώρα επιβεβαίωσε ο Βασίλης Κικίλιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τί δήλωσε

Όπως είπε ο Υπουργός Υγείας, ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έκαναν δεκτή την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων, ενώ παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Πρωθυπουργός το πρωί της Πέμπτης, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι το lockdown θα διαρκέσει έναν μήνα. Σημείωσε δε ότι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων είναι να κλείσουν γυμνάσια και λύκεια σε όλη τη χώρα και να μείνουν ανοικτά τα δημοτικά. Ακόμη δεν είναι σαφές πάντως τι θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός για τα γυμνάσια.

Δεν θα προχωρήσουμε σε τοπικά lockdown γιατί υπάρχει επιβάρυνση σε όλη τη χώρα, είπε ο υπουργός Υγείας: “Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς υπάρχει επιβάρυνση όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη και την Αττική, αλλά και στα Ιωάννινα, τις Σέρρες, τη Λάρισα και άλλες περιοχές”.

 https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .