Τετάρτη, Νοεμβρίου 11

Οι εθελοντές του εμβολίου της Pfizer περιγράφουν όλα όσα ένιωσαν μετά το πειραματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού – “Ήταν σαν….

5f60c35b280000ea129d2bcf

Άνθρωποι οι οποίοι έκαναν πρώτοι το εμβόλιο της Pfizer για τον κορονοϊό περιέγραψαν πως αισθάνθηκαν και τι παρενέργειες είχε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Οι εθελοντές που ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στον κόσμο που έζησαν αυτή την εμπειρία, συγκινούν με τις περιγραφές τους.

Με τις παρενέργειες που εμφανίζονται μερικές φορές μετά την χορήγηση του εμβολίου της γρίπης περιέγραψαν εθελοντές τα όσα αισθάνθηκαν μετά την χορήγηση του εμβολίου της Pfizer για τον κορονοϊό.

Παρομοίασαν τα συμπτώματα που είχαν ως ένα βαρύ hangover αφού αισθάνθηκαν έντονο πονοκέφαλο, πυρετό και πόνους στους μύες.

45χρονη εθελόντρια είπε ότι η πρώτη δόση της προκάλεσε παρενέργειες ίδιες με αυτές του εμβολίου της γρίπης αλλά αυτά εντάθηκαν μετά την δεύτερη δόση.
Ένας άλλος εθελοντής ο 44χρονος Glenn Deshields, είπε ότι το εμβόλιο της Pfizer του προκάλεσε ένα βαρύ hangover αλλά γρήγορα τα συμπτώματα υποχώρησαν.

Πάνω από 43.500 άνθρωποι σε έξι χώρες πήραν μέρος στις δοκιμές της φάσης 3.
Η Carrie, μια γυναίκα από το Μιζούρι είπε ότι πήρε την πρώτη δόση τον Σεπτέμβριο και την δεύτερη τον περασμένο μήνα.

Είπε ότι υπέφερε από πονοκέφαλο, είχε πυρετό και πόνους σε όλο το σώμα. Και αυτές είναι παρενέργειες σαν αυτές του εμβολίου της γρίπης. Όμως στην δεύτερη δόση αυτές οι παρενέργειες εντάθηκαν.

Ο κ. Deshields, λομπίστας από το Τέξας είπε επίσης ότι τα συμπτώματα που είχε έμοιαζαν επίσης με βαρύ hangover.

Το εμβόλιο της Pfizer πρέπει να αποθηκεύεται στους -70C κάτι το οποίο καθιστά απαγορευτική την ύπαρξή του σε φαρμακεία. Η μεταφορά του θα γίνεται με ειδικά φορτηγά ψυγεία και σε ειδικά βαλιτσάκια τα οποία θα είναι γεμάτα με ξηρό πάγο έτσι ώστε να διαφυλαχθεί η αποτελεσματικότητά τους.

Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνει τα αποτελέσματα των ερευνών του για το εμβόλιο και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που συνεργάζεται με την μεγάλη φαρμακευτική AstraZeneca.

πηγή: DailyMail

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .