Τρίτη, Δεκεμβρίου 1

“ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ – ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ” ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ “ΩΡΑΙΑ” ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ…ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-213-768x480-768x480

Παραθέτουμε παρακάτω μερικά από όσα ακούσαμε σήμερα δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη

«Δεν θα κυνηγάω με το εμβόλιο στο χέρι όσους αρνούνται να το κάνουν»
«Αν δεν υπάρξει μαζικός εμβολιασμός δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από την πανδημία» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός.  Για να καταδείξει δε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού αναφέρθηκε στην προσωπική ιστορία που έζησε με την μητέρα του, η οποία ήταν θύμα της πολιομυελίτιδας και έμεινε σχεδόν παράλυτη.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «η νόσος δεν υπάρχει πια επειδή βγήκε το εμβόλιο!».  Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα ξεκινήσει μία εμβολιαστική εκστρατεία, ενώ επανέλαβε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του θα κάνει πρώτος δημόσια το εμβόλιο για να στείλει το μήνυμα στους πολίτες, ενθαρρύνοντας και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να πράξουν το ίδιο. Αναφερόμενος στους αρνητές του εμβολίου, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι : «Δεν πρόκειται να κυνηγάω με το εμβόλιο στο χέρι όσους δεν θέλουν να το κάνουν», ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα απομονωθούν, για παράδειγμα μπορεί να θέλουν μελλοντικά να ταξιδέψουν και να μην μπορούν!

Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και για την οικονομία και απάντησε: « Όλες οι χώρες δέχονται μια σημαντική αύξηση του δημοσίου χρέους για την αντιμετώπιση της κρίσης. Η Ευρώπη συμφώνησε να στηρίξει με επιχορηγήσεις και όχι με δανεικά ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Όσο η ΕΚΤ στηρίζει, όσο η οικονομία είναι αξιόπιστη, πολύ γρήγορα μετά την κρίση το ΑΕΠ θα αυξηθεί».

Καταλήγοντας,  ο πρωθυπουργός ζήτησε λίγη ακόμη υπομονή από τους πολίτες και μία παραπάνω προσπάθεια ενόψει των Χριστουγέννων, επαναλαμβάνοντας ότι «πρέπει να αποφύγουμε τις συνάξεις στα σπίτια». Η κυβέρνηση θα είναι πολύ αυστηρή σε αυτό τόνισε καλώντας τους πολίτες «να διαλέξουν μόνο μία οικογένεια μαζί με τη δική τους για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!».

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%99-%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%9f-%ce%95%ce%9c%ce%92%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%9f-%ce%9a%ce%9f%ce%a1%ce%a9%ce%9d%ce%9f%ce%aa%ce%9f%ce%a5-%ce%98/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .