Σάββατο, Δεκεμβρίου 12

Με ελικόπτερο ο Σρόιτερ στη βίλα του Σουνίου για τη συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα

Λάθος timing

Την εμφάνιση είχε ζητήσει η Κουμουνδούρου μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη στο Αlpha

Έτοιμος ήτο ο Αντώνης Σρόιτερ να πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο και να προσγειωθεί στη συνέχεια στο ελικοδρόμιο ώστε να έχει όλο το έπος του Σουνίου στο πιάτο. Τη τελευταία στιγμή όμως ο βιλάρχης αρχηγός του Σύριζα ακύρωσε τη συνέντευξη στο κανάλι.

Ο σάλος με τις αποκαλύψεις για την εξοχική κατοικία του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο συνεχίζεται, καθώς οι απαντήσεις που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν

περισσότερη σύγχυση και αμηχανία μεταξύ των υποστηρικτών του κόμματος, αφού εμφανίζεται να δηλώνει ότι πληρώνει ένα ευτελές ενοίκιο μόλις 500 ευρώ τον μήνα για ένα πρόσφατα ανακαινισμένο εξοχικό 141 τ.μ. σε μια από τις πιο προνομιακές περιοχές της Αττικής και μάλιστα μπροστά στη θάλασσα.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρέμεινε, τρόπον τινά, πολιτικά εκτεθειμένος από το θέμα του εξοχικού, το οποίο ο φιλοκυβερνητικός Τύπος δεν έχει πρόβλημα να το χαρακτηρίζει και «πολυτελή βίλα».

Με αυτά τα δεδομένα και κυρίως εξαιτίας του ότι η χρονική στιγμή δεν είναι καλή για οποιαδήποτε πολιτική αντεπίθεση, ο κ. Τσίπρας οδηγήθηκε στην απόφαση να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνέντευξή του στον Alpha, την οποία η Κουμουνδούρου φέρεται να είχε ζητήσει από τη διεύθυνση του καναλιού αμέσως μετά την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αντώνη Σρόιτερ την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη «Στίγμα» στα «Νέα» της Πέμπτης, «η συνέντευξη ζητήθηκε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η διεύθυνση του καναλιού είπε φυσικά ΟΚ, αλλά χθες από την Κουμουνδούρου ενημέρωσαν το κανάλι ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του προέδρου. Γιατί ακυρώνεται; Πολύ απλά γιατί μπροστά στις κάμερες πώς να υποστηρίξεις το 500άρικο τον μήνα ενοίκια για μια βίλα στο Σούνιο, και με την ανακαίνιση πληρωμένη. Δύσκολα, πολύ δύσκολα».

Σημειώνεται, βέβαια ότι ενδιάμεσα προέκυψε και η 48ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ στα τηλεοπτικά κανάλια, κάτι που δυσχεραίνει την πραγματοποίηση της παραγωγής και όπως τονίζουν πηγές από την Κουμουνδουρου αποτέλεσε και τον λόγο για τον οποίο δεν έγινε η συνέντευξη.

Την Παρασκευή το πρωί στον ΑΝΤ1

Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤΙ και στον Γιώργο Παπαδάκη το πρωί της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον τ/στ «ΑΝΤ1» στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και το δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .