Τετάρτη, Δεκεμβρίου 2

Δείτε τώρα ζωντανά τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» μήπως και καταλάβουμε Χριστούγεννα

11111

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού, ζωντανεύει στις οθόνες μας και μεταδίδεται μέσω live streaming
Σήμερα Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00 ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει στις οθόνες μας με μια λαμπερή γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν και χαρίζουν τη λάμψη τους στα στολισμένα πλατάνια που καθρεφτίζονται στο Κανάλι, οι φωτεινές εγκαταστάσεις πλημμυρίζουν με φως το Πάρκο
Σταύρος Νιάρχος, τα θεόρατα έλατα δεσπόζουν στην Αγορά, τα Σιντριβάνια συμμετέχουν κι αυτά στη γιορτή χορεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Όλα συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό που έχει πλέον αναδείξει το ΚΠΙΣΝ σε έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Η φετινή εκδήλωση φωταγώγησης του ΚΠΙΣΝ, λόγω των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19, πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία κοινού και μεταδίδεται μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .