Τετάρτη, Δεκεμβρίου 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !---Δεν λένε τι πάθανε τα κακόμοιρα τα ζώα πάνω στα οποια χρησιμοποίησαν τα mRNA..

Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκης, «φωτίζει» μια άγνωστη σήμερα πτυχή σχετικά με τα νέα εμβόλια mRNA προς την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, στα πλαίσια του σύγχρονου διεθνούς «El Dorado» των Big Pharmas, η οποία πτυχή αποτελεί ζωτικά κρίσιμη ακόμα και για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ποτέ δεν υπήρξε επιτυχία σε εμβόλιο mRNA ..Δεκα χρόνια το ψάχνουνε στα Ζώα. Θεωρούνται επικίνδυνα και για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας επειδή η Τεχνολογία ειναι ακόμη νέα και δεν εχουν ξαναδοκιμαστεί στον άνθρωπο.

Πρόκειτε για θεραπεία που επεμβαίνει στο γονιδίωμα του ανθρώπου. Δεν εμφάνισαν ποτε πρωτόκολλα ασφαλείας στις έρευνες τους και δεν τις δημοσίευσαν ποτε και πουθενά. Δεν λένε τι πάθανε τα κακόμοιρα τα ζωα πάνω στα οποια χρησιμοποίησαν τα mRNA .

Εμφάνισαν παρα πολύ συχνά πνευμονίες με τρομακτικές εκδηλώσεις ΚΑΡΚΙΝΟΥ ..Σαρωτικούς Καρκίνους. Επεμβαίνουν σε οτι πιο πολύτιμο χωρίς να γνωρίζουμε τις συνέπειες.

Η Οικουμενική διακήρυξη για το ανθρώπινο γονιδίωμα εχει απαγορεύσει την παρέμβαση σε αυτό!!! Αυτο πρέπει να μεταλλάσσεται απο το φυσικό του περιβάλλον και οχι με παρέμβαση σε αυτό. Γιατι την έγραψαν αυτη την διακήρυξη???

Η επιβολή με το ζόρι, της τεχνολογίας MRNA, που δεν είναι εμβόλιο και στοχεύει την επιδιόρθωση του ανθρώπου, τροποποιώντας τον γενετικά, μη αναστρέψιμα, προς άγνωστη κατεύθυνση, σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.
Και φυσικά, καμία σχέση δεν έχει με επίτευξη ανοσίας, και προστασία της Δημόσιας υγείας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .