Τετάρτη, Δεκεμβρίου 2

Η Βιργινία Δικαιούλια είναι από τα ωραιότερα κορίτσια που πέρασαν από το Survivor

Η Βιργινία Δικαιούλια είναι από τα ωραιότερα κορίτσια που πέρασαν από το Survivor

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Survivor και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα. Άλλωστε, ως αθλήτρια μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τα αγωνίσματα, όμως και ως χαμηλών τόνων χαρακτήρας που ήταν, δεν ήρθε σε μεγάλες κόντρες με τους τότε συμπαίκτες της.

Ο λόγος για την Βιργινιά Δικαιούλια, η οποία για πολλούς – και όχι άδικα – είναι από τα ωραιότερα κορίτσια που πέρασαν από το survivor, αλλά και γενικότερα από ριάλιτι παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση. Η Βιργινία είναι βολεϊμπολίστρια και είναι αυτός ένας από τους λόγους που διαθέτει ένα καλλίγραμμο και αθλητικό κορμί.

Η αθλήτρια είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. μάλιστα, εκείνες με μαγιό παίρνουν και τα περισσότερα likes, μιας και αναδεικνύει το αθλητικό της κορμί.

NEWSBEAST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .