Δευτέρα, Ιανουαρίου 11

ΣΟΚ με την αποκάλυψη Τράγκα: “Δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο οι ηγέτες γιατί…”!!!

186645_tragkas

Προκαλεί ξανά στο τελευταίο του άρθρο ο Γιώργος Τράγκας σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά κι όσα θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε τον και τα συμπεράσματα δικά σας…

Εκατομμύρια άνθρωποι με μικρό προσδόκιμο ζωής, λόγω ηλικίας και σοβαρών ασθενειών, καταδικάζονται να περάσουν το μικρό υπόλοιπο της ζωής τους φυλακισμένοι, με το επιχείρημα ότι έτσι διαφυλάσσεται η ζωή τους.

It’s a mad mad mad world. Το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκα στο Leroy Merlin, στον δρόμο της Γκρενόμπλ. Έχει τεράστιες αίθουσες με ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι. Επικρατούσε το αδιαχώρητο από πελάτες που σχημάτιζαν ουρές μπροστά στα προϊόντα ή στα ταμεία. Φορούσαν μάσκες αλλά ήταν δύσκολο να τηρήσουν αποστάσεις. Αναρωτήθηκα γιατί το ίδιο δεν μπορεί να συμβαίνει στην Ελλάδα; Εδώ με κυβέρνηση  Μητσοτάκη και Σωτήρη Τσιόδρα είναι πιο φονικός ο ιός; Την ίδια κοσμοσυρροή διαπίστωσα στο Conforama, στο Nice Etoile, στο LeClairk και στο Carrefour. Οι Γάλλοι λοιμωξιολόγοι είναι λιγότερο ή περισσότερο έξυπνοι από τους Έλληνες και επιτρέπουν στον κόσμο να κατακλύζει τα εμπορικά καταστήματα; Στη Νότια Γαλλία υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις έξι το απόγευμα αλλά είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα. Στο πριγκιπάτο του Μονακό υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο για τα εστιατόρια, μεσημέρι και βράδυ. Οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα επί τρίωρο να φάνε… σαν άνθρωποι.  Οι περιορισμοί συνοδεύονται από κάποια λογική για τη διαφύλαξη της οικονομίας σε μια χώρα που έχει καθημερινά πολύ περισσότερα περιστατικά covid19 από την Ελλάδα. Οι περισσότεροι Γάλλοι φίλοι μου είναι κατά του εμβολίου, ή τουλάχιστον έχουν επιφυλάξεις. Όλοι κουβεντιάζουν για τη “φυλακή” που έφερε ο κορονοϊός. Ένα μεγάλο μέρος πιστεύει ότι όλη αυτή η ιστορία είναι σικέ. Είναι μεγάλη “μούφα” που εξυπηρετεί συγκεκριμένα πολυεθνικά συμφέροντα.

It’s a mad mad mad world. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι με μικρό προσδόκιμο ζωής, λόγω ηλικίας και σοβαρών ασθενειών, είναι καταδικασμένοι να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους φυλακισμένοι από μέτρα που έχουν στόχο (έτσι λέει η παγκόσμια ελίτ) να διαφυλάξουν τη ζωή τους! Δεν μπορούνε να μετακινηθούν εύκολα και πάνε όπου θέλουν. Δεν μπορούνε να χαρούνε τα τελευταία τουριστικά ταξίδια τους. Δεν μπορούν να το «κάψουν» σε κάποια παραλία εξωτικής περιοχής βλέποντας τον ήλιο να βουλιάζει στον ορίζοντα του ωκεανού ή να αναδύεται από γαλάζια, παρθένα νερά. Εκατομμύρια συνάνθρωποί μας που έχουν δυσμενή ιατρική πρόγνωση (μικρό υπόλοιπο ζωής) ή υφίστανται λόγω ηλικίας τις επίπονες παρενέργειες νόσων φθοράς, βομβαρδίζονται καθημερινά από τηλεοπτικές εικόνες με σύριγγες, ορούς, Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένους και μηνύματα απελπισίας, τρόμου και πανικού. Δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη είναι φυλακισμένοι και “αγναντεύουν” με απόγνωση το πέλαγος, όπως “ο Πεταλούδας” στην ομώνυμη ταινία φορώντας στα πόδια αλυσίδες με ασήκωτες μεταλλικές σφαίρες.

Ούτε ο σεναριογράφος στο “Hunger games” δεν είχε φανταστεί τέτοια εφιαλτική, διεθνή δικτατορία. Μέχρι τώρα ξέραμε μόνο το ανελεύθερο και απάνθρωπο καθεστώς του Πεκίνου με τους δισεκατομμυριούχους κομμουνιστές και τα εκατομμύρια των Κούληδων της ενδοκίνας. Τώρα με τον covid19 εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι ζούνε σε πλήρη παράνοια, χωρίς προσωπικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα, εκβιαζόμενοι επί 24ωρου βάσεως ότι αν δεν κάνουν τα εμβόλια δεν θα μπορούν να εργαστούν ή να ταξιδέψουν ή να μετάσχουν άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Κοντολογίς, εδώ στη Δύση, λένε ότι προκειμένου να ζήσουμε (αν αυτό μπορεί να το πει κανείς ζωή) πρέπει να στερηθούμε όλες τις πραγματικές χαρές της εφήμερης και ιδιαίτερα σύντομης ανθρώπινης ζωής. Το χειρότερο είναι ότι αποφασίζουν και διατάσσουν ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, ασθενείς με εκφυλιστικές και μη αναστρέψιμες ασθένειες, να μην έχουν ούτε το δικαίωμα των τελευταίων επιθυμιών τους. Οι δεσμοφύλακες στο “Πράσινο Μίλι” ήταν πιο επιεικείς και πιο ανθρώπινοι από τη σημερινή Ευρωπαϊκή ηγεσία.
It’s a mad mad mad world. Η Άνγκελα Μέρκελ στο διάγγελμά της, αποχαιρετώντας το 2020, και καλωσορίζοντας το έτος του «μεταλλικού βοδιού», περιέργως αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της ομιλίας της στις θεωρίες συνωμοσίας και σε όσους «απαράδεκτους» δεν πιστεύουν στη «φονικότητα» του ιού και στα εμβόλια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Καγκελάριος είπε ότι θα κάνει εμβόλιο “όταν έρθει η ώρα της”!!! Δηλαδή η πρώτη κυρία της Ευρώπης, που ο συνεχής παθολογικός τρόμος στα χέρια της απασχόλησε επί μήνες όλα τα διεθνή μίντια, κρίνει ότι δεν είναι ευπαθής και έτσι θα κάνει αργότερα το περίφημο εμβόλιο της Pfizer/BioNTech. Δεν βιάζεται καθόλου. Γιατί άραγε; Το εκπληκτικό είναι ότι πολλά μέλη της διεθνούς ηγεσίας, που επιβάλλει στο δυτικό ημισφαίριο πρωτοφανή σε αγριότητα μέτρα περιορισμού των πληθυσμών, δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή δηλώνουν ότι δίνουν τη θέση τους σε κάποιον άλλον, γιατί οι ίδιοι δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα!!!
Εκτός από τον Μητσοτάκη, ουδείς Ευρωπαίος ηγέτης θέλει να είναι στη λίστα των πρώτων που θα κάνουν το εμβόλιο. Ο Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι “πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πολλά για τον κορονοϊό”… Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέττε Φρεντέρικσεν, ακολούθησε λέγοντας ότι δεν είναι “ευπαθής”, και ότι παραχωρεί το δικό της εμβόλιο σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Ο CEO της Pfizer, ο περίφημος Αλβέρτο Μπουρλά, έκανε γνωστό ότι δίνει το δικό του εμβόλιο σε κάποιον άλλο γιατί δεν ανήκει σε ειδική ομάδα. Ο γνωστός για τις απόψεις του Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, έχει την άποψη ότι όποιος κάνει το εμβόλιο της Pfizer/ BioNTech θα γεννήσει… αλιγάτορες!!! Ουδείς Ευρωπαίος ηγέτης έσπευσε να σηκώσει το πουκάμισό του μπροστά στο λαό του για να δείξει ότι κάνει το “ασφαλές” και “αποτελεσματικό” εμβόλιο. Μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομογάλακτος “υφιστάμενή του”, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έτρεξαν να  παραδειγματίσουν τον κατεστραμμένο οικονομικά Ελληνικό λαό κάνοντας το εμβόλιο ή ίσως… ζαχαρόνερο!!! Προσωπικά εκτιμώ ότι είναι πολύ ανόητος όποιος επικοινωνιολόγος ή λοιμωξιολόγος συνέστησε στον Έλληνα πρωθυπουργό να είναι ο πρώτος στη λίστα των εμβολιασθέντων. Αν πάθαινε οποιοδήποτε αλλεργικό σοκ ο ίδιος ή η κυρία Σακελλαροπούλου θα κατέρρεε όλη η πολυδάπανη καμπάνια μέσω των κυβερνητικών καναλιών. Επομένως πιστεύω ότι στην περίπτωσή του και εκείνης της ατρόμητης Προέδρου αναλώθηκαν δύο… φυσιολογικοί οροί! Ευτυχώς το επικοινωνιακό κιτς – σόου δεν τράβηξε παραπέρα με την ηρωική προσέλευση της Μαρέβας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι και των παιδιών τους στον Ευαγγελισμό. Όλο αυτό το μπανάλ θέαμα προσέβαλε τη λογική των έγκλειστων, άνεργων και πεινασμένων Ελλήνων.

It’s a mad mad mad world. Φαίνεται ότι όλη μαζί ζούμε σκηνές από την αποκάλυψη του Ιωάννη ή από την κόλαση του Δάντη. Η επί δεκαπέντε χρόνια ηγέτιδα της Γερμανίας και της Ευρώπης, Άνγκελα Μέρκελ, η έχουσα ισχυρές, μυστικές υπηρεσίες και έχουσα χορηγό την BioNTech, απέφυγε να κάνει το εμβόλιο. Το ίδιο και οι άλλοι καλά πληροφορημένοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι ηγέτες. Περιέργως παρά την ύπαρξη τόσων εμβολίων, η σιδερένια Γερμανίδα δήλωσε ότι οι πρώτοι τρεις ή τέσσερις μήνες του 2021 θα είναι πολύ “δύσκολοι”. Συμπτωματικά το ίδιο είχε πει πριν ένα μήνα και ο στενός φίλος της, μεγαλοεπενδυτής σε πολυεθνικές φαρμάκων, Μπιλ Γκέιτς. Τόσα εμβόλια δυτικά, κινέζικα και ρώσικα αλλά από πουθενά δεν ακούγεται κάτι για αποτελεσματικά φάρμακα, όπως παραδείγματος χάρι το Tamiflu που βρέθηκε για τη γρίπη. Κανένας δεν διαφημίζει ή δεν θέλει να προωθήσει τα αποτελεσματικά μονοκλωνικά αντισώματα. Γιατί άραγε; Πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι κάτι δεν πάει καλά με την επαρκή παραγωγή των εμβολίων. Η Pfizer έχει δύο μονάδες στη Γερμανία και στο Βέλγιο αλλά δεν επαρκούν. Ωστόσο, ο Γερμανός συνεταίρος, η BioNTech (στην οποία έχει επενδύσει 50 εκατομμύρια δολάρια ο Γκέιτς), ανακοίνωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή του αριθμού των εμβολίων που απαιτούνται. Το εμβόλιο της Moderna δεν έχει πού να παραχθεί, διότι αυτή η εταιρεία δεν έχει βρει ακόμη τις απαραίτητες γραμμές παραγωγής. Έχει, λένε, αγοράσει ένα εργοστάσιο στην Ισπανία και τίποτα περισσότερο.

Όλοι ψάχνονται και μετράνε το ποσοστό των παρενεργειών των εμβολίων της Pfizer και της Moderna σε διάφορα κράτη. Έως σήμερα αναφέρονται έντονες αλλεργικές αντιδράσεις. Τις τελευταίες ώρες είχαμε μια Μεξικάνα γιατρό που παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα. Ο Φιλανδικός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι τηρώντας τα προσωπικά δεδομένα δεν θα αναφέρει ακόμη τις παρενέργειες ωσότου υπερβούν έναν αριθμό. Η Moderna συνέστησε να μην κάνουν το εμβόλιο όσες γυναίκες έχουν υποστεί επεμβάσεις με σιλικόνη. Μιλάμε για εκατομμύρια γυναίκες. Ήδη στην Ελλάδα η ανεπάρκεια του αριθμού εμβολίων γεννάει διάφορες ανόητες και ανέφικτες απόψεις ότι μπορεί κάποιος να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου με εκείνο της Pfizer και τη δεύτερη με εμβόλιο της Moderna ή της AstraZeneca. Όλα αυτά βέβαια είναι φαιδρά και επικίνδυνα. Όλοι πλέον συγκλίνουμε στην άποψη ότι πέραν ενός ελλιποβαρούς πρωθυπουργού, έχουμε έναν πολιτικά ανύπαρκτο υπουργό Υγείας.
t’s a mad mad mad world. Εκατομμύρια άνθρωποι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, στο κέντρο της Ουχάν, πανηγύρισαν τον ερχομό του νέου έτους. Εκεί που γεννήθηκε ο covid19, εκεί από όπου απέδρασε και ξέφυγε στο Δυτικό ημισφαίριο! Το ίδιο έγινε στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Ουδείς φορούσε μάσκα βλέποντας τα πυροτεχνήματα στον ουρανό. Το Μαϊάμι γνώρισε ένα από τα μεγαλύτερα traffic που είχε ποτέ στις γέφυρες και στους δρόμους του South Beach. Όλη η Νέα Υόρκη κατέβηκε και κολύμπησε στις παραλίες της Φλόριντας. Στο Λας Βέγκας τα καζίνο λειτούργησαν κανονικά. Μικρά και περιορισμένα ήταν τα σόου. Λιγότερα τα πυροτεχνήματα, αλλά ελεύθερος ο κόσμος περπατούσε στον κεντρικό δρόμο. Στο Ντουμπάι χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες που πήγαν εκεί με αρνητικό PCR γιόρτασαν ελεύθερα και ξέφρενα τον ερχομό της νέας χρονιάς. Φωτογραφίες από το δικό μας “Nammos” απέδειξαν ότι οι ηγέτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι καλύτεροι «οικονομικοί εγκέφαλοι» από τους Δυτικούς. Οι εμίρηδες έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη “μούφα” είναι αυτός ο ιός που σκοτώνει κυρίως την οικονομία και τις ελευθερίες των ανθρώπων.

Στην Αθήνα η οικογένεια Μητσοτάκη είχε την άποψη ότι πρέπει να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά φυλακισμένοι κοιτώντας από τα μπαλκόνια μας και τα παράθυρά μας… τον ουρανό. Εκεί έριξαν πολλά λεφτά σε πυροτεχνήματα. Η υγειονομική δικτατορία παράγει πλέον στην πατρίδα μας μια υγειονομική ελίτ. Μια ιδιότυπη νομενκλατούρα που μπορεί να ποδηλατεί άνετα και να φωτογραφίζεται χωρίς μάσκες. Να επιδεικνύει τις αντίκες της σε διεθνείς εφημερίδες. Να ζητάει από έναν πολύπαθο λαό να στραφεί στα κομπιούτερ και στα τάμπλετ. Τώρα με το νέο πιο σκληρό lockdown αποδεικνύει πόση δολιότητα αλλά και τρέλα κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα μέτρα. Όλα αυτά φέρνουν στη μνήμη την παπαδοπούλειο ρήση “ασθενήν έχομεν, εις τον γύψον τον βάλαμεν και, όταν θα αποκατασταθεί, θα σας φωνάξομεν για να σπάσομεν τον γύψον”.
Το 2020 είχαμε λιγότερους θανάτους σε σχέση με τον κορονοϊό και σε σχέση με το 2019 παρά τα δύο κύματα του κορονοϊού. Μητσοτάκης, Μαξίμου και λοιμωξιολόγοι ψεύδονται ασύστολα και διασπείρουν πληροφορίες, ψευδείς ειδήσεις και συμπεράσματα γύρω από τη “φονικότητα” του ιού και τα ακραία μέτρα που καταστρέφουν την οικονομία μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις πρώτες 35 εβδομάδες του 2020 (διάστημα 1η Ιανουάριου 2020 με 1η Σεπτεμβρίου) ανήλθαν σε 86.093 (43.033 άνδρες, και 43.060 γυναίκες), ενώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019 ανήλθαν σε 86.322 (43.500 άνδρες, 42.822 γυναίκες) παρουσιάζοντας μείωση της τάξης του 0,27%. Όλοι αυτοί οι κύριοι για ποικίλους λόγους (για τους οποίους κάποια στιγμή θα απολογηθούν) αποφεύγουν να αναφερθούν σε όλους αυτούς τους θανάτους που επήλθαν από την υπόλοιπη νοσηρότητα και όχι από τον covid 19. Με βάση το επίσημο Δελτίου Επιδημιολογικής Επιτήρησης, στις 31 Δεκεμβρίου 4.838 συνολικοί θάνατοι αποδόθηκαν στον covid19. Από αυτούς το 95,6% ήταν ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα. Δηλαδή καρκίνους, καρδιαγγειακά, εγκεφαλικά και άλλα. Οι θάνατοι που καταγράφονται “καθαρά” από covid19 είναι 213! Είναι αναλογικοί ή και λιγότεροι από εκείνους της γρίπης των περασμένων ετών. Το καυτό ερώτημα είναι γιατί αυξάνουν τη σκληρότητα των μέτρων, ενώ αποδεικνύεται στην πράξη και με αριθμούς ότι ο ιός είναι υπαρκτός αλλά όχι τόσο φονικός όσο θέλουν να μας τον παρουσιάσουν. Θα έλεγε κανείς ότι είναι φονικός για την οικονομία και “εργαλείο” εναντίον της Δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών. Είναι “φονικό όπλο” εναντίον οποιασδήποτε διαμαρτυρίας κατά της κατάλυσης του κράτους δικαίου. Το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί εκεί στερούν από ανθρώπους με μικρό προσδόκιμο ζωής τη χαρά του ήλιου, του ταξιδιού, της συναναστροφής και της ανθρωπιάς που προσφέρει η παρηγορητική σχολή και οι Ιπποκρατικές αρχές.

* Το κείμενο του Γιώργου Τράγκα δημοσιεύεται στη “Δημοκρατία” (04/01/2021)

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .