Σάββατο, Ιανουαρίου 9

Εμβολιάστηκαν για να είναι ανέμελοι


Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ειλικρινά σας το λέω, χθες δεν μπορούσα να το χωνέψω. Μου την έδινε στα νεύρα να βλέπω τους υπουργούς της κυβέρνησης να εμβολιάζονται. Πρώτοι πρώτοι και κάνοντας μας μάλιστα το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά τους. Οι νεκροί πλησιάζουν τις 5 χιλιάδες κι εμείς βλέπαμε χαμογελαστούς υπουργούς, νεαρούς σε ηλικία και χωρίς προβλήματα υγείας, να εμβολιάζονται!

Χθες είχαμε 66 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους (4.672 θανάτους συνολικά στη χώρα!) και 467 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, αλλά εμείς βλέπαμε τον Στέλιο Πέτσα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά να εμβολιάζεται. Και ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Και ο Χρυσοχοΐδης. Και ο Κικίλιας. Και θα ακολουθήσουν λέει και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων. Θα εμβολιαστεί μέχρι και η... γνωστή και μη εξαιρετέα Σοφία Νικολάου. Η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, γνωστή και για τις συμβάσεις της για προμήθειες υλικού.

Γιατί, άραγε, η κ. Νικολάου; Είναι μεγάλη σε ηλικία; Εχει υποκείμενα νοσήματα; Ανήκει στις ευπαθείς ομάδες; Αν δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω, για ποιο λόγο να εμβολιαστεί από τους πρώτους; Εκτός και αν ο εμβολιασμός της διαθέτει κάποιον συμβολικό χαρακτήρα και δεν το διακρίνουμε.

Το σκέφτεστε να πλησίαζαν οι νεκροί τις 5 χιλιάδες και να εμβολιάζονταν, χαμογελαστοί, υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ; Θα τους κρεμούσαν ανάποδα. Διακοπές πήγε ο τότε πρωθυπουργός, ολιγοήμερες, τρεις εβδομάδες μετά την καταστροφή στο Μάτι και τον «έφαγαν» ζωντανό. Ακόμα το χτυπάνε.

Τώρα όμως τα ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα. Ε, αναμενόμενο. Αν έχεις πάρει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εν μέσω πανδημίας από τον Στέλιο Πέτσα, πώς αλλιώς θα τον παρουσιάζεις αν όχι να κουρεύεται ή να εμβολιάζεται;

από efsyn

 teleytaiaexodos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .