«Ψάχνουν οι επιστήμονες να βρουν τι συμβαίνει…» Τι είπε η σύζυγος του διασωληνωμένου υποδιοικητή του Θριασείου που είχε εμβολιαστεί

stous-dromous-katebainoun-ergazomenoi-thriasio-nosokomeio

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου ενώ είχε προηγηθεί θρίλερ με τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, που σήμανε συναγερμό.

Την περασμένη Κυριακή, ο 54χρονος διοικητικός του Θριάσιου, Χρήστος Πιλάλης έκανε το εμβόλιο για το κορωνοϊό.

Όπως εξηγεί στο Mega η σύζυγος του το επόμενο 48ωρο η κατάσταση υγείας του επιδεινώθηκε αισθητά.

«Είναι ακόμα κρίσιμη. Προσπαθούμε να ξεφύγουμε, κάνει μικρές βελτιώσεις, θεωρείται σταθερή.

»Κάνει μικρές βελτιώσεις, του κατεβάζουν λίγο το οξυγόνο από το μηχάνημα σιγά-σιγά και κάπως δείχνει να ανταποκρίνεται, σχολίασε.

«Τη Δευτέρα άρχισε να έχει κάποια ατονία, την Τρίτη δέκατα και δύσπνοια, και πήγαμε στο νοσοκομείο Τετάρτη ξημερώματα.

»Μας είπαν ότι βλέπουν ακροαστικά και μετά πνευμονία, πιθανόν ως παρενέργεια από το εμβόλιο, πιθανόν όμως, έτσι; Δεν μπορούσαν να το πουν με σιγουριά.

»Υποβλήθηκε σε διαδοχικά τεστ για κορωνοϊό τα οποία βγήκαν αρνητικά».

Όπως είπε η σύζυγος του «συνέχεια τεστ στα τεστ και 12.30 η ώρα τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου διασωληνώθηκε, κρίναν απαραίτητο για να τον σώσουν, να του σώσουν τα πνευμόνια να μην πεθάνει».

Δεν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο, υποστηρίζει το υπ. Υγείας ωστόσο, η σύζυγος του 54χρονου διευκρινίζει πως δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

«Ο άνθρωπος έχει θέματα με την καρδιά του, έτσι;

»Όχι, όχι. Αν θέλετε πείτε την αλήθεια.

»Είχε κάνει απλά το ’14 πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, δηλαδή είχε αλλάξει τη βαλβίδα.

»Τσεκάρεται κάθε χρόνο στο ετήσιο τσεκ-απ και είναι όλα πάρα πολύ καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, από τότε και μετά».

Οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται προσπαθούν να βρουν την αιτία που προκάλεσε την επιδείνωσή του καθώς στο ιστορικό αλλεργιών του δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

«Ψάχνουν ακόμα οι γιατροί να δουν πού οφείλεται, γιατί όλες οι αναλύσεις δείχνουν ότι δεν είναι covid, δεν είναι γρίπη, δεν είναι κάποιος άλλος ιός ή μικρόβιο, και ψάχνουν οι άνθρωποι, οι επιστήμονες, να βρουν τι πραγματικά συμβαίνει», σχολίασε η σύζυγός του

 

 makeleio.gr/