Κυριακή, Ιανουαρίου 17

Ετερεχρονισμένοι βιασμοί; Τέτοια αιρετικά λέω κι αποκτώ φανατικούς φίλους, αλλά και φανατικούς εχθρούς...

Νικόλας Αρβανίτης

ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ
Αυτή είναι η αλήθεια μου.
>>>Πριν λίγα χρόνια, ζήσαμε χολυγουντιανό σίριαλ, όπου μεστωμένες σταρ και σταρλίτσες 60+, 70+, έβγαιναν "θαρραλέα" σε αμερικάνικα κανάλια και ιστοσελίδες μεγάλης προβολής για να καταγγείλουν ότι τις βίαζε (συνήθως κατ΄ εξακολούθηση) κάποιος λεχρίτης πάμπλουτος παραγωγός!!!!
Μιλούσαν για περίεργη κατάσταση διαρκείας κι...

ενδιάμεσα, οι σταρς να φωτογραφίζονται δημόσια με τον βιαστή τους μεσ΄ τη τρελή χαρά!!!
Οι υποθέσεις οδηγήθηκαν προς "διευθέτηση" για να λάβει η κάθε βιασμένη την τυχόν ετεροχρονισμένη αποζημίωση!!!!
Επειδή το θέμα κυλούσε επίμονα στην επικαιρότητα, μία φορά μόνο έγραψα την άποψή μου, όπου χωρίς να απορρίπτω την ύπαρξη των βιασμών, απέρριπτα τις καταγγελίες ως φαιδρές και παραγεγραμμένες, όπου το σύγχρονο πλέον θύμα βιασμού ήταν ο γαμήκουλας πρώην θύτης.
Αυτά σε ανύποπτο χρόνο, τα οποία δεν αλλάζω συγκυριακά ή και συγκινησιακά, ακόμα κι αν η γη γυρίσει ανάποδα.
Τις 2 τελευταίες μέρες, ταλανιζόμαστε από το ετεροχρονισμένο "δράμα" της κας Μπεκατώρου!!!
Όμως:
Η κα Μπεκατώρου, είναι σήμερα 43 χρονών και βγαίνει να καταγγείλει τον γαμήκουλα κ. Αριστείδη Αδαμόπουλο, παράγοντα της ιστιοπλοΐας και της ΝουΔού, για βιασμό που της έκανε πριν.... 22 χρόνια!!!!
Στο μεταξύ διάστημα, η κα Μπεκατώρου κατακτούσε τα τιμημένα μετάλλια σε ολυμπιακούς και παγκόσμιους αγώνες, παντρεύτηκε, απόκτησε 2 παιδιά, κατετάγη αξιωματικός στον στρατό, σπούδασε μηχανικός στο πολυτεχνείο και ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ στη Πάντειο, επιδείκνυε χαρές και δυναμισμό, αλλά προφανώς δεν της έμενε ποτέ επί 22 χρόνια χρόνος, για να βγεί να καταγγείλει έγκαιρα και έγκυρα τον βιαστή της!!!!
Από την άλλη, παίρνω ως δεδομένο ότι ο Αδαμόπουλος έχει βιάσει και πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες καταγγελίες, από άλλες αθλήτριες. Ελπίζω οι άλλες καταγγελίες να είναι φρέσκες....
Διότι όταν είναι αναπαλαιωμένες οι καταγγελίες, όσο λεχρίτης κι αν είναι ο βιαστής παράγοντας, όσο κι αν συγκινούνται πολλοί από την φανταχτερή ιδιότητα της ολυμπιονίκη, στερούνται νομικής και πραγματικής ηθικής βάσεως. Σε τέτοιες ετεροχρονισμένες ιστορίες, εύκολα το πρώην θύμα μετατρέπεται σε θύτη και ο πρώην θύτης, θύμα.
Λυπάμαι.
Εγώ το θύμα, εφόσον δεν πάσχει από νοητική υστέρηση, αλλά τουναντίον έχει δείξει αξιόλογα αντανακλαστικά, το θέλω άμεσο, να βγαίνει σε εύλογο χρόνο για να καταγγείλει τον βιασμό. Να δεχθώ σήμερα τι??????
Να βγω και να σκούζω κατά του καθάρματος, επειδή είναι παράγοντας της αισχρής ΝουΔού??? Λυπάμαι, δεν μου φτάνει και μ εξοργίζει, που τέτοιες ιστορίες, δίνουν αφορμή σε μισάνθρωπους και ανέραστους, να το παίζουν προστάτες των "αδύναμων" γυναικών και να ξεφτιλίζουν με απειλές το φλερτ και τον έρωτα, χωρίς να γνωρίζουν επακριβώς το περιστατικό που λαμβάνουν ως αφορμή.
Τέτοια αιρετικά λέω κι αποκτώ φανατικούς φίλους, αλλά και φανατικούς εχθρούς. Ευτυχώς πάντως, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!! Και πιστέψτε με, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ...!!!!

 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/01/blog-post_496.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .