Κυριακή, Ιανουαρίου 10

ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ; – ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – “ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ”, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

εμβολιο

Μεταδίδουμε αυτή την είδηση με πάσα επιφύλαξη και το βίντεο που ομολογουμένως σοκάρει!

Η Shawn Skelton (Σαουν Σκέλτον) απο το Οκλαντ της Ιντιάνα ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό τις παρενέργειες που υπέστη μετα τον εμβολιασμό της..Η Γλώσσα της αρχισε να γυρίζει.. και μετα την επιασαν σπασμοί σε ολο της το σώμα .Ανέβασε video και χιλιάδες κόσμου τα εχουν χαμένα..

Η ιδια πιθανώς ή ο άνθρωπος με τον οποίο εχει σχέση γράφει:

Θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε! Είμαι σε κακή κατάσταση! Κάθε μέρα χειροτερεύω και δεν παίρνω βοήθεια ή απαντήσεις! Φοβάμαι μέχρι θανάτου για να πω το λιγότερο!

Και να βρεις κάποιον πρόθυμο να προσπαθήσει να το καταλάβει αυτό δεν ήταν πολύ επιτυχημένο! Πήγα σε 2 νοσοκομεία σήμερα, βγήκα από τη διακόνηση μου και πήγα στο St Vincent.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις ούτε εκεί. Λένε ότι ας δούμε έναν νευρολόγο (ποιος ξέρει πότε μπορεί να με δει) χθες η γλώσσα μου άρχισε να γυρίζει και δεν έχει σταματήσει.

Σήμερα όλο μου το σώμα έχει σπασμούς όλη μέρα! Με έστειλαν σπίτι!! Ανεβάζω 2 βίντεο που είναι αρκετά ντροπιαστικά αν με ξέρετε αλλά θέλω να δείτε τι μου συμβαίνει!

Απλά προσευχηθείτε για μένα.


https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%95-%ce%a3%ce%a0%ce%91%ce%a3%ce%9c%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a3%ce%95-%ce%9f%ce%9b%ce%9f-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a4%ce%9f-%ce%a3%ce%a9%ce%9c%ce%91-%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%9f-%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .