Πέμπτη, Ιανουαρίου 28

Φωφάρα, για τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν τους έδωσαν στις γιορτές ούτε ένα ευρώ τσιμουδιά και εσύ και ο Μπολσεβίκος Αλεξέι

 Γεννηματά: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους

Γεννηματά: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους

Να δοθεί ένα ποσό, εν είδει προσωρινής σύνταξης, σε όσους δεν έχει καταβληθεί ακόμη η σύνταξή τους, προτείνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Σε δήλωσή της, κατηγορεί εν πρώτοις την κυβέρνηση ότι «εμπαίζει τους συνταξιούχους», με το επιχείρημα ότι «οι εκκρεμείς συντάξεις φθάνουν τις 360.000 και οι προσωρινές συντάξεις αφορούν μόνο το 30% από αυτές».

Γι' αυτό και πρέπει «να προχωρήσει άμεσα η έκδοση των συντάξεων», ζητεί η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Εν τω μεταξύ, όμως, προτείνει «να χορηγείται κάθε μήνα ένα ποσό σαν προσωρινή σύνταξη, σε όλους τους συνταξιούχους που εκκρεμεί η περίπτωσή τους». «Είναι ένα απαραίτητο μέτρο ανακούφισής τους» υπογραμμίζει κλείνοντας τη δήλωσή της η Φ. Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .