Ιωάννινα: Ιδρύεται πάρκο παλαιοντολογίας
Επίσης πραγματοποιήθηκαν και δύο επισκέψεις στα Μουσεία Παλαιοντολογίας στη Μηλιά Γρεβενών και τη Σιάτιστα, με αφορμή την υποβολή πρότασης για την ίδρυση Πάρκου Παλαιοντολίας στο Πέραμα.
Η πρόταση για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Interreg, έχει υποβληθεί από το Δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο και τον Οργανισμό Σπηλαίου, σε συνεργασία με Ιταλούς εταίρους. Προβλέπει, τη δημιουργία διαδραστικού πάρκου παλαιοντολογίας και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το οποίο θα αναπτυχθεί στα δύο κτίρια του πρώην Δημαρχείου Περάματος.
Με τον τρόπο αυτό θα συμπληρωθεί ένα μοναδικό τρίπτυχο στην Ελλάδα το οποίο θα περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Σπήλαιο, την επίσκεψη στο Κέντρο Ενημέρωσης, Άννας Πετροχείλου, και το Πάρκο Παλαιοντολογίας, σύμφωνα με το newsit.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .