Πέμπτη, Δεκεμβρίου 5

Τούρκοι πράκτορες με Τζιχαντιστές ετοιμάζουν εξέγερση στα Ηot-spots!

H στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας, πρόσφατα, στη βόρεια Συρία έληξε το ίδιο απότομα όπως είχε ξεκινήσει. Είχαμε γράψει στον «Ελεύθερο Κόσμο» σχετικά, εκτιμώντας ότι πραγματικός στόχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι η απελευθέρωση «μαχητών του Ιερού Πολέμου (Τζιχάντ)», οι οποίοι εκρατούντο στην περιοχή σε δεσμωτήρια υψηλής ασφαλείας, μετά τη λήξη του συριακού εμφυλίου πολέμου.

Και όντως, οι Τούρκοι στρατιώτες κατόρθωσαν να απελευθερώσουν εκατοντάδες, τουλάχιστον, φανατικούς ισλαμιστές, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις των συριακών Αρχών, καθώς και ξένων υπηρεσιών πληροφοριών. Από εκεί και πέρα ξεκινά το μυστήριο, αλλά και οι ανησυχίες.
Οι εν λόγω «τρελοί του Αλλάχ» εκτιμάται ότι θα επιδιώξουν -αν δεν το κατάφεραν ήδη- να εισέλθουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με τη γνωστή μέθοδο του «πρόσφυγα πολέμου»-παράτυπου μετανάστη. Οι λαθρομεταναστευτικές ροές στο ανατολικό Αιγαίο καλά κρατούν και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει εάν τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν παρεισφρήσει στην πατρίδα μας, ανάμεσα στους υπόλοιπους «μετανάστες», και ισλαμιστές φονταμενταλιστές.
Οι ελληνικές Αρχές ασφαλείας εξέφρασαν την ανησυχία τους γι’ αυτό το ενδεχόμενο και ήδη η ΕΥΠ αύξησε αριθμητικά τα κλιμάκιά της στις ζώνες εισόδου των σωστικών λέμβων που μεταφέρουν «μετανάστες» στο ανατολικό Αιγαίο. Ορατός πλέον ο κίνδυνος του ξεσηκωμού Τι θα συμβεί όμως τώρα, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έλαβε την ολέθρια απόφαση αντί να επαναπροωθήσει τους παράτυπους μετανάστες στην Τουρκία, να τους προωθήσει μέσα στην ελλαδική ενδοχώρα;
Πολύ απλά, στα νέα hot-spots που δημιουργούνται σε όλα σχεδόν τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας υπάρχει ο εύλογος φόβος ότι κύριο ρόλο προβοκάτορα θα έχουν αρκετοί από τους πρόσφατα απελευθερωμένους τζιχαντιστές της βόρειας Συρίας! Τζιχαντιστές, των οποίων την πραγματική ταυτότητα δεν γνωρίζουν οι ελληνικές Αρχές, αφού οι παράτυποι μετανάστες καταστρέφουν τα έγγραφά τους προτού μπουν στην Ελλάδα.
Τζιχαντιστές, επίσης, οι οποίοι οπωσδήποτε θα εξυπηρετούν τούδε και στο εξής τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα, εφόσον την απελευθέρωσή τους από τα συριακά δεσμωτήρια ακολούθησε η στρατολόγησή τους από την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ. Πρόκειται για σαφές σχέδιο υβριδικού πολέμου και άλωσης της χώρας εκ των έσω!
Οι παράτυποι μετανάστες, και μεταξύ αυτών οι «μαχητές του Τζιχάντ», καταλαμβάνουν τις παλαιές ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σε χώρους στρατοπέδων οι οποίοι έκλεισαν σταδιακά κυρίως στη διάρκεια της διακυβέρνησης του αλήστου μνήμης Κώστα Σημίτη.
Τα παλιά στρατόπεδα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων παρέμεναν επί χρόνια αναξιοποίητα και τώρα μαθαίνουμε τον λόγο: διότι ο σχεδιασμός του υβριδικού πολέμου κατά του ελληνισμού προόριζε τους χώρους αυτούς για τη δημιουργία των «μεταναστευτικών» hot-spots! Ολόκληρες ισλαμικές πολιτείες δημιουργούνται ακριβώς δίπλα στις ελληνικές πόλεις και τα χωριά, και το θέμα αποκτά πλέον διαστάσεις άμεσου εθνικού κινδύνου.
Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη επ. βουλευτή επικρατείας Ελληνικής Λύσης
https://amazonios.net/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b5-%ce%b5%ce%be%cf%89-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b7/