Τετάρτη, Δεκεμβρίου 9

Πολλά απο αυτά που λένε εμβόλια οι εταιρείες δεν είναι εμβόλια αλλά φάρμακα

Στο σημερινό άρθρο θα εισάγω για πρώτη φορά διεθνώς μερικές νέες οπτικές γωνίες 

ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

Με τα μονοκλωνικά αντισώματα (mAbs) και τα εμβόλια mRNA έχουμε τα ίδια φαινόμενα στον οργανισμό, μετά τη χρήση τους. Θα σημειώσω πως η τιμή ενός φαρμάκου έχει σχέση με την αγορά στην οποία πουλάει. Τα μονοκλωνικά δεν έχουν λόγο να είναι τόσο ακριβά αν πουληθούν πολύ. 

Η άποψη μου για αυτά τα δύο είδη θεραπείας είναι πως πρόκειται τελικά για αντιικά φάρμακα (και όχι για εμβόλια όπως είναι γνωστά) διαφορετικής ισχύος, που μπορεί να έχουν επιτυχία στην αρχή της ίωσης. Εδώ φαίνεται και η σημασία φαρμάκων όπως το Avigan που χρησιμοποιείται στη Ρωσία, στη Κίνα και αλλού. Μετά την πρόοδο της νόσου, όποιος πάει ΜΕΘ... πάπαλα. Τελευταία ευκαιρία θα είναι η χρήση συσκευών ECMO, που στο ΕΚΠΑ δεν έχουν δεί ούτε σε φωτογραφία.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

Γιατί τόση φασαρία και  αντιπαλότητα στα ΜΜΕ του Μωυσή για mAbs και mRNA εμβόλια; Γιατί όπου υπάρχει καπνός υπάρχει μίζα.

Τα σκηνικά στα ΜΜΕ είναι αποτέλεσμα marketing, αδειοδότησης αλλά και ιατρικών επισκεπτών που διαβιούν στην επιτροπή και στη κυβέρνηση. Άλλοι μαλλώνουν για τα τέστς, άλλοι για τα μονοκλωνικά αντισώματα που μπορεί να γίνουν πολυκλωνικά... (θα έχει παιγνίδι εδώ στο μέλλον) και άλλοι για τα εμβόλια.

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Η κάθε εταιρεία βρίσκει τρόπους για να βγεί πρώτη στην αγορά και τα προϊόντα της μπορεί να τα λέει είτε θεραπεία είτε εμβόλια. Συνεπώς δεν πρέπει να σας απασχολεί αν τα παραπάνω αντιικά φάρμακα κάποιοι τα λένε εμβόλια. Στην Ελλάδα υπάρχει παράδοση στις μίζες. Τέτοια θέματα δεν έχουν καμμία σημασία απο πλευράς ηθικής. 

Η κυβέρνηση φοβάται την προώθηση της πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας για να μη χρησιμοποιηθούν όλες οι δυνατότητες. Εργολαβίες κάνει. Εχει στήσει στη χώρα μια βιομηχανία εμβολίων, τέστς κλπ παραβλέποντας πως ο ρόλος της δεν είναι να στήνει μνημόνια, να κάνει συμφωνίες με εργολάβους, να ξεπουλάει ΑΟΖ και δημιουργεί τεχνητές κρίσεις, να πααραπληροφορεί με πληρωμένες και εμβόλιμες ειδήσεις κοκ.

Σας είπα απο καιρό πως θα γίνετε σαν τους διαβητικούς. Κάθε τόσο εμβόλιο και ξανά. Ισχύει.

ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ

Οι δόσεις για όλα τα παραπάνω φάρμακα δεν είναι πρόβλημα. Η αύξηση των δόσεων έχει φυσικά ένα άνω όριο.

Στη δημιουργία Ανοσίας Αγέλης σημασία έχει ο μεγάλος αριθμός κέντρων και η ταχύτητα εμβολιασμού. Δεν νομίζω πως πρέπει να γίνεται σημαία για λόγους πολιτικής της υγείας. Με mRNA εμβόλια μικρής διάρκειας είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνει.

ΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Καλύτερη επιλογή απο πλευράς ασφάλειας και διάρκειας φαίνεται να έχει το γνωστό Ρωσικό εμβόλιο με τον αδενοϊό (δεν ρωτάω ούτε ζητάω άποψη κάποιου, αυτό που λέω είναι). Προσωπικά θα συνιστούσα ένα συγκεκριμένο Κινεζικό, στο οποίο έχω ήδη αναφερθεί.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Eν τω μεταξύ έχει ξεκινήσει το τρίτο "κύμα". Δηλαδή τα εμβόλια μπορεί να αποδειχτούν άχρηστα και για άλλο λόγο. 

Η επιτροπή έχει αποτύχει αποδεδειγμένα και το θέμα κορωναϊός δεν θα λήξει εύκολα. Έχει πεθάνει κόσμος απο τα λάθη της επιτροπής. Να αλλάξει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Μερικά αποκόμματα πρέπει να τα κρατάω για να τα τρίψω σε μούρες μετά. Αν ήξερε πως δουλεύουν δεν θα χρειαζόταν η πράξη. Αυτή δείχνει τη διαφορά μας στο ύψος...

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/12/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .