Θυμάστε την Φρόσω Κυριάκου από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη; Έχει εξαφανιστεί!

frosokyriakou

Μέσα από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, μάθαμε και δύο κορίτσια! Τις συνεπιβάτηδές του που ευτυχώς σήμερα είναι καλά στην υγεία τους!

Ο λόγος για την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου! Και αν για την πρώτη γνωρίζουμε αρκετά αφού διατηρείται στην showbiz, η δεύτερη κυριολεκτικά έχει εξαφανιστεί!

Τόσο πολύ που σήμερα, 5 χρόνια μετά την μαύρη αυτή μέρα, δεν διατηρεί κανένα προφίλ στα social media, με κάθε της βήμα να αγνοείται! Πέρασε πολλά άλλωστε η κοπέλα και θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Άλλωστε όλα αυτά τα μηνύματα που δεχόταν από θαυμαστές του τραγουδιστή την έκαναν να μην θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο!

Όσο και να προσπάθησε ωστόσο να αφήσει τον εαυτό της έξω από την δημοσιότητα, λίγους μήνες μετά το τραγικό τροχαίο έγινε γνωστή η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, Φώτη Βασιλόπουλο, με το ζευγάρι να χωρίζει τον Σεπτέμβριο του 2019!

Επίσης τον Ιανουάριο του 2020 έγινε γνωστό πως η Φρόσω Κυριάκου κατάφερε να πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημιου!

Σήμερα η Φρόσω είναι 26 ετών και μπορεί να χαμογελά και να βλέπει το μέλλον της με αισιοδοξία! Ωστόσο συνεχίζει να “αγνοείται” αφού δεν διατηρεί κανέναν λογαριασμό στα social media και ελάχιστοι γνωρίζουν τι κάνει σήμερα!.makeleio.gr