Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

«Άρωμα γυναίκας θα έχει η διαδοχή Κ.Μητσοτάκη» – Ο Ε.Αντώναρος μιλά για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα»

«Φουντώνουν» οι φημολογίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «τελειώνει» από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, να μοιράζεται μέσω Twitter την πληροφόρηση του για πιθανές εξελίξεις στην Πειραιώς.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή του στο Twitter ότι όλοι όσοι στήριζαν μέχρι πρότινος τον πρωθυπουργό τον έχουν «ξεγράψει και προγράψει», αναφέροντας, επικαλούμενος πληροφορίες του, ότι το πρόσωπο που θα ακολουθήσει στο «τιμόνι» της ΝΔ θα είναι γένους θηλυκού.

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα. Η διαδοχή Μητσοτάκη (που έχουν ήδη ξεγράψει και προγράψει σχεδόν όλοι όσοι τον στήριζαν μέχρι χθες) θα έχει οριστικά άρωμα γυναίκας με φρεσκάδα και σαφείς αποστάσεις από τον Μητσοτακισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.
pronews.gr στο Instagram

1 σχόλιο:

  1. Μόνο ένα όνομα γυναίκας που έχει και βαρύ πρόσημο/επώνυμο και εμπειρία πολιτική μπορεί να ταιριάξει. Δεν είναι η Κεφαλογιάννη... Έβερτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.