Τετάρτη, Αυγούστου 17

«Άρωμα γυναίκας θα έχει η διαδοχή Κ.Μητσοτάκη» – Ο Ε.Αντώναρος μιλά για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα»

«Φουντώνουν» οι φημολογίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «τελειώνει» από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, να μοιράζεται μέσω Twitter την πληροφόρηση του για πιθανές εξελίξεις στην Πειραιώς.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή του στο Twitter ότι όλοι όσοι στήριζαν μέχρι πρότινος τον πρωθυπουργό τον έχουν «ξεγράψει και προγράψει», αναφέροντας, επικαλούμενος πληροφορίες του, ότι το πρόσωπο που θα ακολουθήσει στο «τιμόνι» της ΝΔ θα είναι γένους θηλυκού.

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα. Η διαδοχή Μητσοτάκη (που έχουν ήδη ξεγράψει και προγράψει σχεδόν όλοι όσοι τον στήριζαν μέχρι χθες) θα έχει οριστικά άρωμα γυναίκας με φρεσκάδα και σαφείς αποστάσεις από τον Μητσοτακισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.
pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .