Τετάρτη, Απριλίου 24

Συνταξιούχος απαντά στις καταγγελίες Καλλιάνου για την διάλυση της δημόσιας υγείας

Έξαλλος ο Καλλιάνος για την μεταχείριση του πατέρα του σε δημόσιο νοσοκομείο: «Θα το πληρώσουν ακριβά»

«Αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι»

https://www.newsbreak.gr/ellada/588322/exallos-o-kallianos-gia-tin-metacheirisi-toy-patera-toy-se-dimosio-nosokomeio-ayto-poy-ekanan-tha-to-plirosoyn-akriva/

“” Εγώ σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν σε αυτό το δημόσιο νοσοκομείο από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες.»””

Αγαπητέ κύριε Καλλιανε

Είμαι 76 ετών συνταξιούχος, και λογικά, όχι μόνο καταλαβαίνω την στεναχώρια σας, αλλά πραγματικά συμπάσχω.

Επιτρέψτε μου όμως, μια παρατήρηση :

Όπως γνωρίζετε καλλίτερα από εμένα, ( αφού είσαστε μέλος του σημερινού συστήματος διακυβέρνησης ), η σημερινή κατάντια της δημοσίας περίθαλψης, είναι καθαρά σε διάλυση, με δυστυχώς, καμμιά αντίρρηση από εσάς, ωε συμφωνούντα με τις επιλογές και κινήσεις της κυβέρνησης, που την μετατρέπουν σε ολιγοπώλιο των ΑΡΙΣΤΩΝ .

Ίσως λοιπόν αγαπητέ κύριε Καλλιανε, η να είχατε αντιδράσει, ( στο σαφέστατα αυτό που όλοι βλέπουμε,  καθημερινά,  δηλαδή την κατάντια ΚΑΙ ΔΥΑΛΥΣΗ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ) , η έστω και σήμερα αν αντιδρούσατε σε αυτήν την μεθόδευση ,

να μην φτάνατε στο σημείο σήμερα, να βγαίνατε να κατηγορείται , ‘’ το δημόσιο νοσοκομείο ‘’,

αλλά αυτούς που το κατάντησαν έτσι, τους οποίους με περίσσια αγάπη καθημερινά στηρίζεται, και που συνεχίζουν να καταστρέφουν τη λέξη Δημοσια, την οποία εγώ ( και δεν ξέρω, πιθανά ?? και ο πατέρας σας ), πληρώνω, όχι μόνο τα 42 χρόνια εργασίας μου, αλλά ακόμη και σήμερα, με παρακρατήσεις από την σύνταξη μου. Ίσως λέω εγώ ο χαζός.

Ακόμη κύριε Καλλιανε, γιατί δεν πήγατε τον πατερά σας σε απογευματινά ιατρεία εντός του εθνικού συστήματος υγείας ???

Κύριε Καλλιανε, πραγματικά το λέω,( ως άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, πιθανά σαν τον πατερά σας ), εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον πατερα  σας, με όλη την καρδιά μου,

Αλλά, κύριε Καλλιανε,

Η διάλυση των πάντων για την μετατροπή του συστήματος ‘’ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ‘’ υγείας σε ιδιωτικό, ( και οποίος μπορεί, έχει καλώς, και οποίος δεν μπορεί, να πεθάνει, ( ξέρετε ότι το έχει πει δημοσια, εκλεκτό μέλος της κυβέρνησης σας  )) , είναι ένα σύστημα που εφαρμόζεται πλέον, με δυστυχώς, και την δική σας υπογραφή και συναίνεση. ΑΡΑ ???

Εκτός αν πραγματικά πιστεύατε, ότι διαλύοντας το σύστημα υγείας, οι ‘’ ημέτεροι ‘’ δεν θα έχουν πρόβλημα. !!! και αν έτσι, τότε είναι δυστυχώς χειροτέρα για εσάς.

Εύχομαι από βάθος καρδίας, κάθε καλό στον πατερα σας.

 https://www.olympia.gr/1587724/apopsi/syntaxioychos-apanta-stis-kataggelies-kallianoy-gia-tin-dialysi-tis-dimosias-ygeias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .