Πέμπτη, Απριλίου 25

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

 «Θα φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο», όπως είχε προαναγγείλει στο ξέσπασμά του ο βουλευτής της ΝΔ;

Δεν πέρασαν παρά μονάχα λίγα 24ωρα από το ξέσπασμα του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου, για την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο ΠΓΝ Αττικόν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 79χρονος Δημήτρης Καλλιάνος, έφυγε σήμερα από τη ζωή.




Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει ιδιαίτερα φορτισμένος την κατάσταση της υγείας του πατέρα του και είχε προαναγγείλει ότι θα το πάει μέχρι τέλους. «Θα φτάσω το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο», έλεγε χαρακτηριστικά.</Ο βουλευτής της ΝΔ είχε εξαπολύσει επίθεση κατά των γιατρών του νοσοκομείου, οι οποίοι λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει βρεθεί το ΕΣΥ εξαιτίας των πολιτικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν αντιμετώπισαν, σύμφωνα με τον κ.Καλλιάνο, όπως έπρεπε τον πατέρα του, καταγγέλλοντας ιατρικές ελλείψεις.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, υποκριτικά και προκλητικά αρκετές ώρες μετά το βίντεο-γροθιά στο στομάχι του κ. Καλλιάνου, υποστήριξε ότι «κανένας από το νοσοκομείο δεν αδιαφόρησε» για τον πατέρα του βουλευτή, ενώ ισχυρίστηκε ότι η διαδικασία ενός ασθενούς σε ΜΕΘ γίνεται «με αυστηρά κριτήρια», διαβεβαιώνοντας ότι το… διαλυμένο ΕΣΥ «κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να πάνε όλα καλά για τον πατέρα του, αλλά και για κάθε συμπολίτη μας»…

p>Ακολούθησε (μέσω τηλεόρασης, αλλά και facebook) η απάντηση του Γιάννη Καλλιάνου στον Άδωνι Γεωργιάδη, με τη λιτή, αλλά ιδιαιτέρως αιχμηρή φράση: «Ο υπουργός να μην στρογγυλεύει τα πράγματα».
  • https://www.newsbreak.gr/ellada/588938/pethane-o-pateras-toy-gianni-kallianoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .