Παρασκευή, Μαΐου 10

“Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μητσοτάκης πρέπει να φύγει” – Δείτε τι γίνεται σε Αμερική και Καναδά – Εδώ κοιμόμαστε (Βίντεο)

kaan

Στην Αμερική και εδώ στον Καναδά, έχουν αρχίσει να δημιουργούνται αντί ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις, γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να αηδιάζει και να απεχθάνεται με την επιμονή τους να επιβάλουν σε όλους μας την αντικανονικότητα που επιθυμούν να επιβάλουν!

Άλλο ένα πολύ ισχυρό κίνημα που ξεσπά κυρίως στην Αμερική και για πρώτη φορά στην ιστορία εδώ, μέσα από τα πανεπιστήμια, αντίθεση στην επιθυμία του Μπαιτεν να υποστηρίζει τους Ισραηλινούς και όχι τους Παλαιστίνιους!

Τέλος σας στέλνω και κάποια βίντεο Αμερικανικής παραγωγής για το νέο μαχητικό και τα εξοπλιστικά προγράμματα των Τούρκων, την πολεμική τους βαριά βιομηχανία, και προετοιμασία και εξέλιξη, για την μεγαλύτερη υπερδύναμη στην περιοχή!

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μητσοτάκης και η παρέα του, που δουλεύουν για τους Αμερικανούς, τους Τούρκους και την τσέπη τους, και που είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει όλα αυτά αλλά δουλεύει τον κοιμώμενο τον ύπνο του ηλιθιου, και όχι του δικαίου, Ελληνικού Λαου, δυστυχώς, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, από την κυβέρνηση, οσο είναι ακόμα καιρός!

Γιατί δυστυχώς θα μας αφανίσουν εάν παραμείνουν κυβέρνηση! Ελπίζω να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και να τους διώξουν όσο είναι νωρίς!

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9c%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%cf%8d%ce%b3%ce%b5%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .