Με τα λεφτά σου 'Ελληνα ο Κούλης και με καλοκαιρινό ανέμελο look ταξίδεψε με το πλοίο θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο πως μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει οι διακοπές όμως συνεχίζονται.
Τον κοιτάς και αναρωτιέσαι αν όταν ο Νίκος Καρβέλας την δεκαετία του 80, έγραφε το σουξέ του “Καλοκαιρνες διακοπές για πάντα” είχε το κληρονομικό χάρισμα και εβλεπε στο μέλλον στο 2025.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .