ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 
Στα χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη
Λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, φωτιές, πλημμύρες, καταστροφές, πόλεμοι,
πρωτόγνωροι καύσωνες εκτεταμένης διάρκειας..
Οι πολίτες εξαθλιωμένοι σκλάβοι χρέους για 99 χρόνια. ΤΕΜΠΗ- 57 ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ γιατί τσέπωσαν τα λεφτά που χορήγησε η Ε.Ε. για ανανέωση των σιδηροδρομικών συστημάτων. Δικαιοσύνη; Μούγκα στη στρούγκα, γιατί τους έχει γιουσουφάκια του ο Μητσοτάκης. Αυτός τους διορίζει, οπότε αυτός βγάζει και τις αποφάσεις. Πλημμέλημα αποφάσισε ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, δηλαδή όπως δικάζουν τα μικροκλεφτρόνια.
Ποιος σκότωσε τα 57 άτομα, ο Σταθμάρχης;
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως και 60% έφταναν οι μίζες στις επιδοτήσεις. Η οικογένεια Μητσοτάκη κατασπάραξε την Ελλάδα οικονομικά. Κανένας από αυτή την οικογένεια δεν έχει ένσημα, γραπώθηκαν στο κράτος και τρώνε με σαράντα μασέλες και οι πολίτες αργοπεθαίνουν με μισθούς πείνας και γελοίες συντάξεις που δεν επαρκούν ούτε για δέκα μέρες τον μήνα.
Όλα τα κόμματα Ν.Δ --ΠΑΣΟΚ--ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τα Μνημόνια γιατί αυτούς δεν τους αγγίζουν τα Μνημόνια αφού παίρνουν 10.000 χιλιάδες μισθό!
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Θέλουμε ανθρώπους τίμιους, να μην έχουν περάσει απ' τη πολιτική, και που να νοιάζονται και να αγαπούν την Πατρίδα μας.
ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, θέλουμε ανθρώπους που να κυβερνούν δίκαια για να επαναφέρουν στη χώρα μας την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Κατάσχεση περιουσίας των Μητσοτάκηδων, των Πασόκων, των Συριζαίων γιατί είναι όλα κλεμμένα, αίμα του ελληνικού λαού που υποφέρει. ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ . ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.
ΔΕΝ τα έφαγε ο Έλληνας πολίτης, να τα πάρουν από τους πολιτικούς που άδειασαν τα ταμεία του Δημοσίου. 50-60 ακίνητα έχει ο κάθε πολιτικός πως τα απέκτησαν;
Γέμισαν την Πατρίδα μας μουσουλμάνους, τους μεταφέρουν σε κάθε σημείο της χώρας μας, τους δίνουν στέγη, κάλυψη σε όλα, και επιδόματα ενώ τους Έλληνες τους βγάζουν απ' τα σπίτια τους και κοιμούνται σε παγκάκια.
Ποιος πολιτικός και πότε, νοιάστηκε για τους Έλληνες πολίτες; Ποιος βάζει κάθε χρόνο φωτιές σε κάθε άκρη της χώρας μας, μήπως είναι αυτοί που τους παρέχουμε τα πάντα ενώ εκείνοι μας μισούν λόγω θρησκείας; Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι φανατικοί μουσουλμάνοι. Βάζουμε εχθρούς μέσα στο σπίτι μας για να τσεπώνει ο Μητσοτάκης τα μεγάλα ποσά από την Ε.Ε. ανάλογα με τον πληθυσμό μεταναστών που δέχεται. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ . ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !
Μαρίζα Τσιτμή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .