Την Αυτοδυναμία στην Μαρια Καρυστιανου θα την ΔΩΣΕΙ ο Λαός γιατί παρά τον πόνο της βρήκε την δύναμη και το κουράγιο να υψωσει το Ανάστημα της απέναντι σε ένα Άθλιο Κατεστημένο που χρόνια ρουφάει την Ελλάδα οδηγώντας την στα βράχια .!
- Ο μόνος που η Μαρία επιτρέπει να την ακουμπάει είναι ο Λαός και όχι τα πάσης φύσεως Πολιτικά Λαμόγια με τους Αισχρους Οπαδούς τους .!
- Όσο για τον Νίκο Πλακιά που της επιτίθεται και ειρωνεύεται η ΙΔΙΑ η Μαρία θα είναι εκείνη που θα του ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ τα παιδιά του και θα του αποδείξει ότι ο Μητσοτάκης είναι ο Ηθικός Αυτουργός μαζί με άλλους του Κόμματος του που οδήγησαν στον θάνατο τα τρία αγγελούδια του .!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .