Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20

Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος – Μια από τις κορυφαίες ενεργειακές πύλες προς την Ευρώπη

ΣΧΟΛΙΟ:Αρχισαν τα κομπλιμέντα; Είναι για να αρπάξει ότι μπορεί απ' την Ελλάδα η Αμερική.Κυβερνήτης της χώρας μας, o« Yes Men»!  

Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος – Μια από τις κορυφαίες ενεργειακές πύλες προς την Ευρώπη
«Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα της οράματος του Προέδρου Τραμπ για ειρήνη μέσω της δύναμης, όπως αποδεικνύεται από τις επενδύσεις στο στρατό και τη δέσμευση για κοινή ασφάλεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .