Με την σημερινή τιμή της βενζίνης, ένα γέμισμα του ντεπόζιτου κοστίζει 105 ευρώ
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή βάζει «φωτιά» στην τσέπη των οδηγών, αφού όπως φαίνεται κάθε μέρα όλο και υψηλότερα κινούνται οι τιμές της βενζίνης.
Την Τρίτη 3 Μαρτίου, η τιμή της βενζίνης ανέβηκε κατά σχεδόν 0,02 ευρώ, ωστόσο αναμένονται νέες ανατιμήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
«Στις επόμενες τρεις τέσσερις ημέρες, θα δούμε και στην ελληνική αγορά τα διυλιστήρια να αυξάνουν τις τιμές σταδιακά. Εγώ θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα ξεπεράσουμε τα 1,80 ευρώ το λίτρο», δήλωσε ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής στο MEGA.
Με την σημερινή τιμή της βενζίνης, ένα γέμισμα του ντεπόζιτου κοστίζει 105 ευρώ. Εάν, όμως, η μέση τιμή ανέβει στα 1,80 ευρώ το λίτρο, ένα γέμισμα θα κοστίζει 108 ευρώ, δηλαδή τρία ευρώ πιο ακριβά. Στην Θεσσαλονίκη, η μέση τιμή βενζίνης φτάνει τα 1,73 ευρώ το λίτρο. Σύμφωνα με τους πρατηριούχους, 9 στους 10 οδηγούς ζητούν να γεμίσουν το ντεπόζιτο τους.
Την ίδια ώρα, πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας.
«Από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 500 έλεγχοι και θα συνεχίσουμε με εντατικό ρυθμό για όσο διάστημα χρειαστεί», δήλωσε η Δέσποινα Τσαγγάρη, Διοικήτρια Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Καταναλωτή και Ελέγχου Αγοράς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .