Kostas Arvanitis
Και οι δύο δηλώσεις έγιναν για να δικαιολογήσουν τις παράνομες ενέργειες του ίδιου προσώπου, του Αμερικανού Προέδρου, με τον βομβαρδισμό του Ιράν και την απαγωγή του Προέδρου της Βενεζουέλας. Άβουλοι, άμοιροι, ανεύθυνοι και οι δύο στηρίζουν μια πολιτική πιστεύοντας ότι θα μεταστρέψουν την απέχθεια του “συμμάχου” τους για την Ευρώπη και θα τον έχουν στο πλευρό τους την κρίσιμη ώρα.
Αντί η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υψώσει τη φωνή της υπέρ της διεθνούς νομιμότητας, την εγκαταλείπει ακολουθώντας μια επικίνδυνη πορεία που ακυρώνει τον πυρήνα του ευρωπαϊκού εγχειρήματος.
Το δεξιό κατεστημένο οδηγεί την Ευρωπαϊκή Ένωση στην καταστροφή και απειλεί να τη διαλύσει εκ των έσω. Αν η Ευρώπη εγκαταλείψει το διεθνές δίκαιο, τότε εγκαταλείπει τον ίδιο της τον λόγο ύπαρξης. Δεν έχουμε αναθέσει στην Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν αυτόν τον ρόλο. Μία ακόμη φορά την καλούμε να παραιτηθεί, γιατί είναι επικίνδυνη για τους λαούς της Ευρώπης και δρα ενάντια στα συμφέροντά τους.
Δεν είναι απλά ακατάλληλη. Είναι επικίνδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .